Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Keurig geregeld allemaal
Zie boven
19/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snel en betrouwbaar
Moeilijk verkrijgbare sloffen zijn ook te koop bij pantoffelshoppen.ml
18/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer adequaat
Het hele proces liep gladjes en en de pantoffels kwamen mooi op tijd.
18/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne offen, goede service
Voldoen aan de verwachting, lekkere warme sloffen. Vooral met al dat thuiswerken. Natuurlijk moet je ze wel af en toe luchten, is natuurproduct. Prijs was ook marktconform.
17/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Veel keuze en zeer snelle levering
Veel modellen om te kiezen en wat op de website staat komt overeen met wat geleverd wordt
16/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering. Alles in orde en heel fijne. Pantoffels!
Zie boven
16/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Snel bezorgd
15/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
lekker warme pantoffels.
En zijn nog leuk om te zien ook!!
14/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Kwalitatief uitstekend artikel efficient geleverd
Slechts een ervaring; deze was correct gerealiseerd.
14/04/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle correcte levering
Op de website makkelijk het artikel kunnen vinden. Ik werd op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Artikel werd snel geleverd.
13/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie sloffen, snelle levering
In februari Giesweinn overal uitverkocht maar nu gelukkig weer in voorraad. Prima op de hoogte gehouden van bezorging die een dag werd uitgesteld. Fijn om te horen.
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden met de mooie pantoffels.
Goede snelle service. Heel tevreden
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon perfect
Supersnelle bezorging, keurig verpakt.
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en correcte levering
Mooi assortiment pantoffels. Eenvoudig te bestellen en snelle en correcte levering. Top
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede en snelle service
Goede sloffen Landurig plezier van Snelle service
11/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super snelle levering!
Product in goede staat, geleverd met dustbag
10/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer snelle levering
Snelle levering
08/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Bestelling snel en goed afgeleverd. Alleen mijn normale maat bleek voor de bestelde pantoffels te groot. Nu hoop ik dat de retourzending en nieuw aangegeven maat even goed wordt geleverd.
07/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle service, prima pantoffels.
Goede website, snelle service en prima pantoffel.
05/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer positief
Snelle levering ! En de pantoffel zit lekker warm vooral met blote voeten is het heerlijk
02/04/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Handige website & prima kwaliteit pantoffels
Het bestellen ging makkelijk, de kleur komt overeen met de foto. De levering was snel en goed. De pantoffels zijn van prima kwaliteit!
02/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering
Het beloofde voor .. u besteld volgende dag in huis echt waarmaken daar het om een verjaardagskado ging heel fijn Top
02/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Absoluut aan te raden!
Goede kwaliteit, prima service en snelle levering! Zou deze aanbieder echt aanraden aan derden...!
01/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
supersnel
1e dag besteld, volgende dag al keurig in huis. Netjes verpakt. top
01/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijn ?gepantoffel-shopt?!
Overzichtelijke site, efficint in zijn zoekfuncties en werden we keurig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling!
01/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Overzichtelijke website en snelle levering.
31/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd, voldoet aan verwachting
Snelle levering, goede beschrijving makkelijke website.
31/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service, snelle levering
Grote keuze op de website, leveren binnen een paar dagen.
31/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice
Correcte afhandeling van vroegtijdige slijtage van pantoffels met als gevolg een paar nieuwe pantoffels
30/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijke site en snelle levering
Ik was op zoek naar pantoffels waar de steunzolen in kunnen. En deze dus hier gevonden. Keuze genoeg. Mooie kwaliteit. En snel geleverd. Ik ben er zeer blij mee.
30/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top sloffen
Goede snelle service en top pantoffels voor onze dochter
29/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Erg mooi en goed gregeld
Mooi verzorgd en mooi op tijd
29/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit.
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit.
29/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima verzorgd, zeer tevreden.
Dit is mijn derde paar van Rohde, ben er zeer tevreden over. Goede kwaliteit en pasvorm.
28/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffels goed, aflevering bagger
Als je iets niet kunt leveren lijkt het mij een aardig idee het dan ook niet als direct leverbaar op je site te adverteren. En ls je dat dan toch doet lijkt het mij op z'n minst klantvriendelijk te noemen even een berichtje te sturen dat het door omstandigheden nog wel even (een maand of 2) kan duren. Zeker als klant tot 3x toe belt om te vragen waar de sloffen die hem tijdens 15 graden vorst warm zouden gaan houden blijven en daarbij elke keer iemand aan de lijn krijgt die belooft dat ze een week later op de mat liggen. Op de laatste keer na dan, daar was het advies de order in te trekken en opnieuw te bestellen ls ze er waren... Kn op z'n zachts gezegd beter...
27/03/2021
Beoordeling: 1.5 / 5
Beste René, Allereerst hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Wanneer er items niet direct op voorraad zijn in ons magazijn wordt dit aangegeven in het winkelmandje. Omdat er een werkelijke run op pantoffels was, probeerde onze leverancier met man en macht nieuwe voorraad te produceren. Hierdoor bleek de druk hoog en werd ons verschillende keren gezegd dat we de nieuwe voorraad elk moment geleverd zouden krijgen. Vanuit dat vertrouwen stellen wij onze klanten vervolgens weer op de hoogte. Wij zien dat we u hiervan 1x op de hoogte hebben gebracht en dat hadden we absoluut meerdere keren moeten doen, onze oprechte excuses hiervoor! Doordat we u niet aan het lijntje wilden houden vonden wij het gepast om uw order te annuleren. We vinden het oprecht vervelend dat het zo heeft moeten gaan en we hopen natuurlijk dat u inmiddels veel draagplezier en warme voetjes heeft van uw nieuwe pantoffels. Hartelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
Snelle bezorging, prima product
Goede ervaring vanwege snelle bezorging en goed product.
27/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goed!
Ze waren netjes verpakt in een mooie doos! De pasvorm is perfect
26/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne sloffen voor een goede prijs
Wollen sloffen van Gieswein gekocht, hele fijne sloffen, snel geleverd en voor een goede prijs
26/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi spul en snelle levering
Fijne sloffen
26/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle en super levering.
Gewoon Goed
25/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heerlijke pantoffels, uitstekende service
Superfijne webshop! Snelle levering.
25/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
voldoet geheel aan mijn verwachtingen
Snel en goed geleverd en helemaal wat ik bedoelde, top.
24/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima geholpen, ook na het retourneren en bezorgen op ander adres.
Prima geholpen, ook na het retourneren en bezorgen op ander adres.
24/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed product, tevreden mee
Mooie degelijke pantoffels, zitten goed en lekker warm, handig ook om even mee naar buiten te lopen
24/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Super fijn.
Snel geleverd, mooie giesswein sloffen.
24/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima sloffen, op tijd geleverd.
Prima sloffen, op tijd geleverd.
23/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima site
Bestelling kwam snel en netjes aan
22/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goed.
Levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.
21/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Voldoet aan de verwachting.
De slippers die ik besteld heb zijn prima vooral door het uitneembare voetbad.
21/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Supper shop,snelle levering.
Had een artikel besteld,maar zag later een ander artikel.Het pakket was nog niet verzonden.Om 4 uur gebeld of het omgeruild kon worden,was geen probleem.Dus de volgende dag het goede product via post geleverd.
21/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je donderdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten