Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Betrouwbaar solide
Op tijd, niet overdreven verpakt Goede selectie
26/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering en prima product
Wil graag zelf zulke pantoffels, maar jammer genoeg niet in mijn maat verkrijgbaar, heel jammer. Verder prima afhandeling
26/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Keurig afgehandeld
Fijne sloffen, goede service
23/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Mooi afgewerkt
Vlotte levering en goed verpakt. Deugdelijk materiaal in frisse kleur behaaglijk warm.
22/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastisch
Mooie site, juiste levering, alleen maar lof.
19/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Heerlijk zacht
Ik koop steeds de zelfde sloffen. Ze zitten zo heerlijk zacht en heerlijk warm voor mijn altijd koude voeten. Maar ook met warmer weer zijn ze heerlijk.
19/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Prima gegaan
19/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffels top, pakketje 1 dag later dan aangekondigd
Zie hierboven
17/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Super
Snel, goede kwaliteit, snelle levering
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
5
Zit erg veel kleur verschil in .links donkere kleur en rechts heel licht
13/09/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Klantvriendelijke benadering
Na wat verwarring en over en weer contact te hebben gezocht werd de ontstane verwarring op een geweldige manier opgelost. Dank voor deze akties.
13/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
De ene dag bestellen en de volgende dag al geleverd. Super snel en goede producten
12/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Goede website en snelle levering.
11/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering voor een kwaliteitsproduct
Snelle levering. Kwaliteitsproduct
10/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service
Snel en correct geleverd. Prima shop!
10/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijk
Snelle levering
09/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en goed product
De bestelling was de volgende dag binnen en de pantoffels zijn van goede kwaliteit.
08/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Mooi product en snelle service
08/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Precies wat ik wilde
Overzichtelijk, en snel bezorgd. Top.
07/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service en ruime keuzemogelijkheden
Heb reeds meerdere malen pantoffels besteld. Tijdige levering, goede kwaliteit, ruime keuze duidelijke webshop.
02/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fast shipping and good packaging
I ordered a pair of slippers and it was original, reliable company.
31/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Alles was goed geregeld.
De pantoffels waren een cadeau voor mijn broer zijn verjaardag. Ze waren te klein waardoor ze retour moesten voor een grotere maat. Jammer dat je hier zelf verzendkosten voor moet betalen.
29/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Voor mijn man pantoffels besteld. Deze waren er heel snel maar helaas te klein. Nieuwe besteld en ook deze waren er super snel!
29/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service.
Mooie keuze, prima levering.
26/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en goede kwaliteit
Echt een aanrader
22/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Reactie van een tevreden klant.
Goed geholpen, goed product. Kortom alles naar tevredenheid.
18/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super en snel
Alles super en snel alles web
10/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
netjes
heel goed
10/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle verzending keurig verpakt
Fijne pantoffels cadeau gedaan aan mijn man die is er heel blij mee!
09/08/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Nieuwe pantoffels na klacht
Binnen 1 jaar zat er een gaatje in een van mijn pantoffels. Kreeg nieuwe toegestuurd.
09/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle en correcte service
Ik had de verkeerde maat en omruilen ging heel soepel.
09/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service
Super snel reactie en correcte afwikkeling Binnen 3 dagen had ik andere pantoffels binnen
07/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super
Mega goed
04/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
heel fijn dat ik kon kiezen voor een duurzame verpakking
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling
02/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Niet wat ik zocht
We waren op zoek naar een mooie leren pantoffel (zoal we die voorheen hadden met een zachte leren zool). Wat we nu hebben gekocht heeft een harde onderkant en klinkt heel hard op de vloer. Jammer.
01/08/2021
Beoordeling: 3 / 5
Beste Mw E , Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van een review. Uiteraard vinden we het heel vervelend dat de zolen een te harde onderkant hebben voor uw vloer. We willen u laten weten dat u gerust contact met ons had mogen opnemen om samen te bekijken naar wat voor soort pantoffel u op zoek was, want we denken uiteraard graag met u mee om de juiste te vinden. In de toekomst zijn we u graag nog eens van dienst. Vriendelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
Fijne UGG pantoffels
Ik had UGG pantoffels nodig, omdat ik vaker thuis werk en koude voeten kreeg. Had een paar instappers gevonden en direct besteld. Wow alles was de dag erna al in huis in een super nette verpakking. Dit had ik niet verwacht. Ga nu ook een paar voor m?n vriendin bestellen!
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede shop!
Ik was op zoek naar een nieuw paar Giesswein pantoffels. Had ze snel gevonden, maar twijfelde over de maat en de klantenservice heeft mij perfect geholpen na het opmeten van mijn voeten met een liniaal. Super vriendelijk en goede service!
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super pantoffels van zacht leer.
Ik heb een paar Shepherd pantoffels besteld, omdat ik snel koude voeten heb. Deze pantoffels zijn echt top en zien er luxe uit voor het bedrag! Super draagcomfort en ideaal voor het thuis werken.
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel tevreden
Snelle service en bezorging
31/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering!
Veel keuze. Goede kwaliteit. Fan van Giesswein. Bovendien snelle bezorging. Ik heb ga van deze pantoffels heel veel plezier hebben ; - )!
31/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service!
Ik had een paar Shepherd pantoffels waarvan 1 de naad was losgelaten. Hier een mail over gestuurd en ik kon ze terugsturen. Ik dacht dat het gemaakt zou worden maar kreeg binnen 3 dagen een paar nieuwe. Super snel geregeld.
28/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
pantoffels geweldig
De pantoffels kwamen snel en zijn helemaal wat ik zocht! Met een persoonlijk briefje erbij is helemaal geweldig!
26/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect van bestelling tot vlotte levering.
Geen minpunten
21/07/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Keurig bedrijf
Zo snel geleverd en goede producten.
18/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super
Prachtige pantoffels, echt comfort, snelle levering!
14/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en verzorgd geleverd.
Na de productkeuze ging alles zoals je wenst, vlot en netjes.
14/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en goede service.
Snelle levering en een ruim assortiment van goede producten. Bij vragen over items een snel en goed advies.
06/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Zeer tevreden met afwerking,zal het zeker aanbevelen aan kennissen en familie
04/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
heerlijke sokken en zeer snelle service
de noppensokken zijn echt een uitkomst, zeer comfortabel en van zeer goede kwaliteit. 8 minuten na de bevestiging was mijn bestelling al verzonden :) het wollen paar is overigens eens per ongeluk in een 90 graden was terecht gekomen: niets aan de hand, ze hebben niet afgegeven (zwart) en zijn ook niet gekrompen
30/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
levering veel langer dan aangegeven
mijn bestelling zou vlug geleverd worden, maar nadien kreeg ik bericht dat deze in nalevering werd gebracht. Pantoffels dus niet op tijd in bezit (was geschenk). zeer jammer. Was ook de reden waarom ik deze bestelde. voor de rest alles top.
25/06/2021
Beoordeling: 2 / 5
Beste Hans, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Het klopt inderdaad dat wij uw bestelling niet direct konden uitleveren. Het betrof een nalevering en wanneer dit het geval is vermelden wij dit in het winkelmandje en tevens ook in de bestelbevestiging. We begrijpen het uiteraard wel dat het vervelend is wanneer het een geschenk betreft. Het is ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen, zodat we samen met u kunnen kijken wat direct beschikbaar is, mocht u er niet helemaal uitkomen. We helpen u graag. Hartelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten