Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
prima artikel en prima levering
prima artikel
23/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Duidelijk en snel
De communicatie was duidelijk en de levering was snel.
23/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit, snelle levering
Goede kwaliteit. Levering keurig volgens aangegeven tijd
21/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service!!!
Ik heb pantoffels van Ugg gekocht voor mijn man en het bont was na nog geen half jaar al hekemaal weggesleten, dus kregen we een paar nieuwe toegestuurd, echt top!!!
21/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Perfect.
Mijn bestelling is prima verzonden. Post NL liet alleen een steek vallen. Na vermelding van het bezorg moment, tussen 12.30-14.00 uur kreeg ik om 14.30 uur een bericht dat helaas de bestelling die dag niet kon worden ingevuld en dat het ik een ander moment kon aangeven. Dit heb ik niet gedaan want ik dacht, zoek het uit ik zie het wel. ?s Avonds ging om 19.30 uur de bel en werd mijn pakket bezorgd zonder uitleg.
16/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mijn ervaring met Pantoffelshoppen is uitstekend
Snelle levering zonder problemen, aantrekkelijke prijs en goed passende pantoffels. Wij zijn tevreden.
16/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Overzichtelijke site. Snelle levering netjes verpakt.
14/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijke service en betrouwbaar!
Pantoffels snel geleverd maar ze waren niet naar mijn zin. Gebeld en ik werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Nieuwe pantoffels besteld, ze werden geruild met de anderen en voila, direct weer geleverd!
11/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Een goeie webshop en collectie
Snelle levering, geheel volgens bevestigings e-mail.
09/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend.
Goede keuze en snelle levering.
07/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Pantoffels zijn uitstekend!
05/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima, warm en snel........die sloffen!
-
03/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima artikel en snel geleverd
Goed
03/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Pantoffels waren mooi op tijd en goed verpakt!
03/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Geweldig
Ik had leren slippers voor mijn man besteld hij is er heel erg tevreden mee Toppie
03/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima levering en snel
Het was makkelijk zoeken op de site met ruime keus kwa materialen en twijfel je bij bepaalde maat pantoffel dan kan je dit ook weer makkelijk opzoeken. Ik vond het erg overzichtelijk en zeker een aanrader voor iedereen om hier te winkelen. Ik sla adres op voor volgende keer.
02/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Snelle levering, goed klantencontact en prima kwaliteit van de geleverde produkten
02/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering goede pantoffels.
Heerlijke pantoffels van Giesswein voldoen helemaal aan m?n verwachtingen.
02/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Vlug geleverd zoals werd beloofd
01/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
geweldig
heb me goed georiënteerd en daarbij geholpen door beenmode.nl, zodat ik de goede maat pantoffels heb kunnen bestellen, prima service
01/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
betrouwbare web shop, die doet wat hij belooft
Bij Giesswein in Oostenrijk was mijn maat niet voorradig. Bij Bever werd mij gezegd dat het seizoen voor de door mij gewenste pantoffel nog niet was aangebroken. Ik was dus blij verrast toen ik via de web site van pantoffelshoppen.nl snel en duidelijk kon slagen. De vraag over de betrouwbaarheid van een web shop, die je voor de eerste keer bezoekt, blijft altijd bestaan, maar de informatie en professionele aanpak van pantoffelshoppen.nl voelden al gelijk goed aan. Het door mij gekochte artikel is snel en goed verpakt geleverd; kleur en maat klopten. PostNL heeft uitgebreid gemaild over de bezorgtijd.
31/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima pantoffels en levering
Uitermate tevreden over zowel de pantoffels als ook de bezorging. Prima!!
31/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Voldoende keus, snelle levering, prima prijs
Zie boven
31/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Superservice!
De zolen van mijn afgelopen herfst bestelde Giesswein pantoffels waren al kapot na 1 winter, dat vond ik erg snel voor pantoffels van 75 euro. Het zat me niet lekker en dacht ik stuur een mail naar pantoffelshop waar ik deze had besteld. En zonder enige problemen heb ik keurig netjes een gloednieuw paar Giesswein pantoffels gekregen! Heel erg bedankt voor deze zeer gewaardeerde service pantoffelshop! Met vriendelijke groet, Paula van Wijngaarden
28/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie prijs/kwaliteit verhouding
Ik heb uitgekeken naar de levering, tegenwoordig veel last van koude voeten ?s avonds en daarom pantoffels aangeschaft, heerlijk! Jammer genoeg vallen ze wel erg ruim, een maatje kleiner was beter geweest, dat is als deze versleten zijn!! Erg blij mee!
28/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima kwaliteit, snelle levering die mooi verpakt was.
Zowel de catpads als homepads van Falke zitten heerlijk en zijn van uitstekende kwaliteit. Snelle levering die mooi verpakt was.
28/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
prima service!
27/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel, mooi en comfortabel
Hen zeer tevreden
25/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top bedrijf met top artikelen
Ik zou n ieder deze site aanbevelen vanwege de artikelen en de service.
25/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Kleine vraag leidde tot heel goed persoonlijk contact. Hulde!
Opgegeven maat bleek uitverkocht. Beetje slordig dat dit niet op de site stond. Toen ik belde werd aangegeven dat er nog wel een andere kleur in die maat beschikbaar was. Vervolgens werd toegezegd dat dezelfde dag zou worden verstuurd, en in een vrolijk cadeaupapiertje. Super goed opgelost dus!
24/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer goed persoonlijk contact
Nadat kleur was uitverkocht werd ik persoonlijk gebeld voor optie andere kleur.Goede service.Wel aanrader/tip om 1 maat groter te nemen. Werd vermeld dat dit niet hoefde helaas
23/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle, nette levering!
Netjes verpakt en vlot geleverd!
22/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Klantvriendelijke houding bij ruilen
De zolen van de gekochte pantoffels begonnen binnen een maand al te slijten. Kosteloos ruilen geen probleem. Vriendelijke en servicegerichte reactie en houding van de medewerker van de Pantoffelshop.
19/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
snel geleverd en slimme verpakking
De levering was snel en goed. Slim ook dat de verpakking van meerdere pantoffels gewoon door de brievenbus kan. Dat betekent lagere kosten van bezorging en ook niet thuis blijven voor het pakje.
18/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Zeer snel geleverd. Gied verpakt.
Niets aan op te merken. Snelle levering. Goede product. Gied verpakt.
18/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima bedrijf
Pantoffels voor mijn man gekocht, snelle en correcte aflevering. Gewoon zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Ga zo door
17/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima sloffen gekocht
Prima sloffen
17/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en correct
Ga zo door!
16/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Ruime keuze aan sloffen van bekende merken. Super snel geleverd
16/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Ik heb gekregen wat ik had gekocht, alles volgens afspraak.
16/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super service!
Super service
14/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Helemaal zoals het hoort. Complimenten!
13/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie producten
Mooie producten, goede kwaliteit.
13/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Geweldig!
De pantoffels kwamen snel, keurig ingepakt en helemaal perfect! Goede foto's! Super ervaring!
12/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Keurige site! Ik had nog even gebeld omdat ik een melding via sms kreeg dat ik mijn pakket kon volgen. Maar dat bleek spam te zijn en niet van jullie. Kreeg een hele vriendelijke dame aan de telefoon. Pakketje was snel geleverd, top!
11/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal goed
Prima
11/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Met geduld geholpen!
Tot twee keer toe concludeerde de eindgebruikster dat het verkeerde maat was. Goed geholpen om te retourneren en uiteindelijk juiste maat te bestellen. Nu helemaal blij dat voeten van huisgenoot in warme sloffen zitten!
10/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima
Het precies zo gegaan als van tevoren aangegeven. Ik ben daar heel tevreden over.
08/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Kon niet beter
Het ging snel en het product was erg naar goed.
07/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Snel zonder problemen. Precies zoals het hoort.
06/05/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Geniet van je donderdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten