Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Wouter uit Hoofddorp
Heldere website Goede ervaring
11-12-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Marja
Goed mooi aanbod duidelijke site snelle levering

Verbeterpunten: geen
11-12-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marianne uit Reeuwijk
Snelle levering en het handgeschreven briefje is een leuke attentie.
10-12-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Wieneke uit Venlo
duidelijke site, snelle levering, mooi en zorgvuldig ingepakt
10-12-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
M. van Sambeek uit Geldrop
Prima service...

Verbeterpunten: Misschien wat duidelijker aangeven, dat de maat van Uggs sloffen kleiner uitvallen...
10-12-2017
Beoordeling: 3.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Vis uit Amsterdam
Persoonlijk contact

Verbeterpunten: Zondags zijn ze dicht. Dat vond ik jammer
10-12-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
LM
goed collectie, snelle service, goede klantenservice

Verbeterpunten: geen
10-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
G. Veenstra uit De Moer
Super om een persoonlijk, handgeschreven kaartje, bij de bestelling te krijgen.

Verbeterpunten: Geen
10-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Fred uit Emmeloord
Gewoon perfect
10-12-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
A. uit Groningen
Grote keuze, snelle en correcte levering. Prima service.
10-12-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Mike uit Schimmert
Mooie sokken voor een redelijke prijs. Snel bezorgd.
10-12-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Cecile uit 'S-HERTOGENBOSCH
Zeer snelle service en erg netjes verpakt.

Verbeterpunten: Gratis retourneren zou wel fijn zijn.
09-12-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Wil uit Leiden
Snelle bezorging, goede service
09-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Suus
Snelle levering, makkelijk bestellen
08-12-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Maria uit Heesch
Ruime keus, goede service, snelle bezorging en correct verpakt!
08-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Corrie
Goede service en snelle levering
08-12-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Anna uit Kerkrade
Een zeer duidelijke website met voor ieder aangeboden merk een maattabel. Snelle levering.

Verbeterpunten: geen
08-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Reena uit Almere
Overzichtelijke website en het persoonlijke bedankbriefje vond ik erg leuk

Verbeterpunten: Ga zo door! Misschien de optie achteraf betalen invoeren aangezien dit ook erg handig is
08-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Cynthia uit Amsterdam
Snelle verzending, goed verpakt en paste door de brievenbus.

Verbeterpunten: Geen
08-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Sly
Goede site, duidelijk, overzichtelijk. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Fijn dat ik dit ontdekt heb.
08-12-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Anouk
Groot assortiment, snelle service en goede kwaliteit
08-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Wendy uit Bergeijk
Van de site tot de bestelling, alles ging prima! Bestelling zat netjes ingepakt, en ze vallen in de smaak (cadeautje)
07-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Carin uit Prinsenbeek
Duidelijke website, snelle service
07-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Christine uit Spijkenisse
ik heb zelf een online bedrijf en vind de koop, verzend, retour en nabetaling snel en keurig gegaan. Ik heb nog veel te shoppen en hier zal ik het doen op dit soort producten.

Verbeterpunten: Ik zou graag, maar dat is nu ik zwanger been, wat meer zwangerschap spullen hier kunnen kopen.
07-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Annemijn uit Oosterhout
Supersnelle service! Zelfs netjes panty zelf nagestuurd.

Verbeterpunten: Ik heb ergens gemist maw het was niet duidelijk dat mijn bestelling niet compleet was. Ik heb de panty?s netjes ontvangen maar ik was me niet bewust van een onvolledige bestelling ??
07-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Godfried uit Zwolle
Breed assortiment van goede / mooie merken. Keus is geweldig!!

Verbeterpunten: Eigenlijk geen verbeterpunten.
07-12-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Marga uit HEERDE
Snelle en zorgvuldige levering. Top!!
07-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
N.
Duidelijke website. Snelle bezorging. Nette verpakking.
07-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Hilde uit Oosterbeek
Snelle levering en goede kwaliteit.
06-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Ranneke uit Roermond
duidelijke catalogus met duidelijk opzoek-systeem. Snelle, nette bezorging. Goede kwaliteit producten. Verschillende keuzemogelijkheden in prijzen en merken.
06-12-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
A. Noniem uit Almere
Van begin tot eind. Top.
06-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Isobel uit HAARLEM
Werkelijk niets op aan te merken. Overzichtelijke website, snelle levering en keurig ingepakt. Het hele gezin in lekkere warme pantoffels!
06-12-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je maandag! | 2011 - 2017