Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Te vreden
Te vreden
29/09/2022
Beoordeling: 4 / 5
Niet fijn
Ik heb de pantoffels nog steeds niet ontvangen
29/09/2022
Beoordeling: 1 / 5
Eindelijk nieuwe sloffen
Jaren gezocht en uiteindelijk gevonden; nieuwe Rohde pantoffels !
28/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering, prachtige pantoffels thuisgestuurd gekregen!
Vandaag besteld, morgen in huis: dat klopt helemaal. Pantoffels passen goed, en lopen heerlijk!
28/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
alles pefect
Goede duidelijke site. Goede prijs en snelle service
24/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel geregeld!
Bestelling snel geleverd
23/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed
Goede service, pakketje kwam op tijd, was goed verpakt.
22/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze uit hoogwaardige pantoffels
Shepherd pantoffels besteld; heerlijke schapenwollen voering en met stevige loopzool. Keuze uit diverse kleuren en modellen. Kwalitatief hoogwaardige pantoffels waarmee wij de winter goed gaan doorkomen!
20/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service!
Goede service en fijn contact gehad met een verkoopster over de maat van de pantoffels! Heb uiteindelijk maat 38 besteld en ze zitten perfect én lekker warm!
20/09/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle, net verpakte levering
Makkelijke site en snelle levering
19/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Tegenvaller!
Het viel mij tegen dat ik het retourzending zelf moest frankeren, nergens ben ik dat tegengekomen tijdens het bestellen. Waarschijnlijk had ik ditzelfde artikel dan bij een andere firma besteld.
16/09/2022
Beoordeling: 2.5 / 5
Een superfijne, goede levering en service
2x lederen pantoffels besteld voor mijn schoonouders, De 1e keer moest er worden geruild, is heel fijn en persoonlijk afgehandeld Nu de 2e keer weer netjes ingepakt als cadeau en snel bezorgd, vandaag als cadeau gegeven en de maat was perfect en de pantoffel zat erg goed. Ze zijn er beiden ook erg blij mee, dan ben ik dat ook, Nogmaals bedankt, Groetjes Marianne den Hoed
09/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend!!
Snelle service en goede kwaliteit. Ik heb het advies om een maat groter te bestellen opgevolgd. Ben heel blij met de aankoop!
08/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitgebreid assortiment, vriendelijke service
Uitgebreide keuze. Over het algemeen prijzig, maar daar lijkt de kwaliteit ook naar te zijn. Geen sloffen die je na 1 seizoen weg moet gooien. Erg vriendelijk dat er een persoonlijke reactie kwam op mijn opmerking bij de bestelling.
05/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Alleen maar positieve ervaringen met deze website.
Duidelijke website, goede kwaliteit producten en tijdige levering.
04/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Er werd meegedacht en klantvriendelijk
Kleur Pantoffels voor mijn moeder waren niet goed. Teruggestuurd, snel weer andere ontvangen. Alleen jammer dat terug sturen voor eigen rekening was.
26/07/2022
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekend
Uitgevoerd zoals toegezegd
25/07/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Snelle service en volledig volgens afspraak
25/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle correcte levering
Volgende dag netjes geleverd. Top. De eco duurzaam verpakking is mij niet echt duidelijk? de pantoffel doos geleverd in een grotere doos ? ?? Meer eco is het als ze de pantoffel doos met een beetje inpakpapier inpakken en adresseren.
22/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fijne slippers, lopen goed. Wel wat oubollig.
Duidelijke website en snelle levering.
17/07/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima pantoffels
De pantoffels zijn comfortabel en geven toch stevigheid. Goede, degelijke kwaliteit!
09/07/2022
Beoordeling: 4 / 5
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Mijn bestelling heb ik nog niet ontvangen dus ik kan nog geen beoordeling achter laten. Wel vind ik het jammer dat ik niet geïnformeerd ben dat de bestelling vertraagd is.
06/07/2022
Beoordeling: 2.5 / 5
Heel goed
Geweldig snel geleverd keurig verpakt zelfs een retour bon er bij had ik gelukkig niet nodig.
30/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super!!!
Ik heb zelf wat moeite met alles voor m,n voeten. Heb ernstige reuma maar deze slof gaat op den duur naar m,n voeten staan, dat is het enige dat ik nog kan aantrekken, verder niets. Het is dus echt mijn voet slof/schoen. En staat ook altijd bij mijn kleding.
28/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Vlot en goed afgewerkt
Blijf jullie adres bewaren dank u
26/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Goede service, kwaliteits merken
24/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffels zijn fantastisch
Ik had hiervoor dezelfde gehad en die waren versleten en heb nu weer 2 paar nieuwe besteld.
07/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Snelle levering van de bestelde pantoffels.
30/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel vriendelijk personeel
Ik had nog wat vraagjes voor aankoop en werd het vriendelijk geholpen aan de telefoon. Later bleek er iets niet helemaal goed te zijn gegaan en dit is keurig opgelost. Zeker een aanrader om hier te kopen.
30/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijke uitstekende pantoffelservice
Duidelijke website met groot assortiment. Vriendelijke klantenservice met snelle reactie. Levering zoals aangegeven. Keurige verpakking. Blij met leren pantoffels!
29/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige aanbieding
Gehoord dat Birkenstock overgenomen wordt dus nog ?snel? even een paar gekocht. En het is gelukt. Fijne suède zwarte Boston slippers. Snel geleverd en goed (milieuvriendelijk) verpakt.
28/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
goede prijs, snelle levering
ik kon gemakkelijk kiezen, goede informatie en makkelijk bestelprocews.
23/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snelle afhandeling.
Pantoffels waren niet naar mijn zin. Geld terug optie aangevinkt en terug gestuurd. Paar dagen daarna alles afgehandeld. Prima!
23/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend!
Prima service. Ook na ruilen.
22/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Vriendelijk en snel
Wat een fijne winkel. Super vriendelijke medewerkers en snelle levering. Als ik nog een keer pantoffels nodig heb koop ik ze weer hier!
21/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en waar voor je geld.
En ondanks, dat overal alles duurder wordt, is mijn bestelling nog steeds dezelfde prijs, als 2 jaar eerder.
19/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima
Ze zitten perfect en ik loop er goed op
16/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering, goede kwaliteit
Dit is geen spannende review. Ik koop al 40 jaar dezelfde schoenen en ook pantoffels en klompen, zelfde merk, zelfde kwaliteit en voor de pantoffels van Rohde kom ik nu hier.
13/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Ga zo door
Aan mijn verwachting voldaan
11/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.
06/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
geen slechte ervaring,alles is verder goed gegaan.
Pantoffels zijn goed aangekomen. Draag dit merk pantoffel al een aantal jaren. Maar het blijft een pantoffel voor een seizoen. Dan zijn ze versleten. Verder is de pantoffel goed ,draagt fijn.
01/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering, goede retourservice
Snelle levering, goede retourservice
30/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Bestellen ging snel,maar vervolg iets minder
Bestellen ging snel.Ook dat bestelling was ontvangen.Maar toen bericht niet op voorraad.Dit werd niet vermeld tijdens bestellen.Verder geen toelichting hoe lang het nog ging duren. Vind dit erg jammer.
20/04/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Prima service en snelle levering!
Mooie kwaliteit.
18/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijk website met snelle afwikkeling. Top???.
zie boven
12/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
De pantoffels zijn heerlijk warm
De zool van de pantoffels is wat minder dik dan die van de vorige. De pantoffels sluiten goed om de voet, de maat is precies goed. Je hoeft er geen dikke sokken in aan om toch lekker warme voeten te houden.
09/04/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Geweldig warme pantoffels
Eindelijk heb ik pantoffels, die goed aan mijn voeten blijven zitten en heerlijk warm zijn.
07/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Geweldig
Een bedrijf dat zijn beloftes nakomt en mee denkt.chapeau!
06/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
goede partoffels tegen redelijke prijs en snel geleverd
Op veel sites rondgekeken maar hier mooi ruime keuze van goede merken.
06/04/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima service
Er was even iets fout gegaan, maar werden gebeld met uitgebreide excuses en de volgende dag was het bestelde binnen. Dus prima!
06/04/2022
Beoordeling: 4 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten