Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Angelique uit Tuitjenhorn
geen klachten

Verbeterpunten: nvt
13-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Sophia Theessink uit Doetinchem
Top!!! Geen verbeterpunten denkbaar....
13-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kobi uit Sommelsdijk
snelle levering!!
13-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Bep uit Nieuwegein
Goede kwaliteit en goede service bij klachten. Mooie producten en ruime keus. Kortom topbedrijf

Verbeterpunten: Retourformulier bij pakket in doen voor eventuele retouren
13-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Bieb
Na tien minuten kreeg ik al een melding dat mij pakket met de post mee was gegaan. Het zat erg mooi ingepakt met leuke post-its erbij. Echt netjes allemaal!!
12-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Angelique Korte uit Den haag
Ben er blij mee past goed

Verbeterpunten: Niks
12-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Frank uit Oegstgeest
Goede producten en een uitstekende snelle levering.
12-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kristel uit Wateringen
Ruime keuze, snelle levering

Verbeterpunten: De website was niet helemaal gebruiksvriendelijk. Ik moest de order een aantal keer intypen voor ik kon afrekenen.
12-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Herman uit Rotterdam
snelle levering van een prachtig product. Ik wens jullie fijne feestdagen en tot de volgende bestelling

Verbeterpunten: zou het niet weten
11-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Herma uit Den Hoorn
Alle communicatie, alle interactie, helemaal perfect. Alle producten zijn er, soms klopt een kleur niet helemaal dan wordt er alles aan gedaan om de goede kleur te vinden.

Verbeterpunten: Wat kleine puntjes in de website zouden handiger kunnen, is echt miniem.
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Danique uit Den haag
Snelle levering. Goede kwaliteit. Netjes verpakt en werd goed op de hoogte gehouden van levering

Verbeterpunten: Geen opmerkingen
10-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
j.w.m uit wassenaar
Heel prettig geholpen

Verbeterpunten: Heb ik niet.
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Laura Peeters uit Oudenbosch
Snelje levering, netjes verpakt en een persoonlijk kaartje met een berichtje bij je bestelling. Helemaal top! Helaas heb ik niet lang van het bestelde product kinnen genieten

Verbeterpunten: Geen
10-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Claudia
snelle levering en mooie sokken!

Verbeterpunten: nvt
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Anna uit Den Haag
overzichtelijke site, snelle levering, mooi verpakt, een cadeautje om te ontvangen.
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Mar
Goede communicatie snelle levering
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Ans uit Amsterdam
Uitgebreid gevarieerd aanbod. Snelle levering.
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Conny uit Schalkwijk
Service gericht, klantvriendelijk
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Jolanda uit Ridderkerk
Duidelijke website, snelle service

Verbeterpunten: Dat pantoffels van 80,00 aangeleverd worden in een zak niet in een doos. Klein minpuntje.
09-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Anneke uit Ede
Persoonlijk briefje bij de bestelling!

Verbeterpunten: Weet ik niet
08-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Jan Bouwman uit EDE
Vlotte afwikkeling en sterk in service.

Verbeterpunten: Geen
08-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Cristian uit Den Haag
Zeer goede klantenservice.
08-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Monique uit Nuth
gevraagde artikel op tijd geleverd, artikel in goede staat.
08-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Mariëlle uit Venlo
Duidelijke beschrijving bij artikelen en snelle service

Verbeterpunten: Geen
08-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Lida uit Rotterdam
Heel uitgebreid assortiment. Supersnelle verzending en fantastische klantenservice

Verbeterpunten: Kan eerlijk gezegd niks bedenken
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Timea uit Nijmegen
goede qualiteit, snel levering
07-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Pieter uit Den Bommel
Snelle reactie op bestelling, geeft regelmatig updates aan zodat je jouw bestelling kan blijven volgen. Geen bezorgstress in deze drukke tijd.
07-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Iris uit Den Haag
goede spullen en super mooi ingepakt!
06-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je donderdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten