Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Super
Super snelle levering. Mooi product!
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prettige manier van bestellen, goed telefonisch contact gehad, mooi product.
Ik had niet goed gelezen dat de pantoffels die ik had besteld niet in voorraad waren. Na een plezierig telefonisch contact heb ik de raad van de medewerker opgevolgd en een ander kleurtje besteld, die wel in voorraad was. De volgende dag werden ze gebracht. Prima!
27/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering
Mooie pantoffels en zeer uitgebreide keuze. Duidelijke communicatie van het leveringsproces en de volgende dag had ik mijn nieuwe pantoffels al in huis.
27/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Bestelling zorgvuldig en snel behandeld
Er werd een snelle levering beloofd en die belofte is keurig nagekome.
26/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, prima pantoffels
Pantoffels zijn supersnel geleverd en zitten prima Tip, heb op een andere site gelezen dat ze klein uitvielen en dat je 1 maat groter moest bestellen.
25/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Topservice!
Geweldige ervaring met deze winkel. Supersnelle en vakkundige antwoorden op vragen. Bestelling dag erop in huis. Echt top!
23/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prima sloffen,jammer bij retour zenden ?8,- extra betalen
Goeie sloffen met antislip Twee paar besteld ,een retour op eigen kosten jammer weer ?8,- er bij op zou gratis moeten zijn
22/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Prima service
Pantoffels conform afspraak geleverd. Product is zoals omschreven, prijs is ?stevig?.
18/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Prima ervaring
Uitstekende afwikkeling van mijn bestelling!
18/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering, mooi materiaal
Ik ben tevreden over de service en materiaal van pantoffelshoppen
18/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Zie onder
Nadat, na een foutieve postcode, mijn zending is gaan zwerven is het na telefonisch contact binnen één dag in orde gekomen; klasse!
18/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Ongewenste ervaring van retour zending
Maattabel is niet overeenkomstig met mijn schoenmaat zelfs niet door een maat groter te bestellen. Let op als je een bestelling retour moet sturen zijn daar kosten aan verbonden. Dit zie je pas bij je retour zending. Ja het staat het staat ergens bij de voorwaarden verborgen. In de zgn kleine letters. Zou ook uit punt van duidelijke klant informatie niet verborgen moeten zijn in de kleine lettertjes maar binnen het bestellen en retour proces voorop moeten staan. Op basis van deze ervaring zal ik geen bestellingen meer doen bij deze webshop.
15/01/2023
Beoordeling: 3 / 5
Top
Top
15/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Snelle levering en bij terug sturen ook snel geld terug.
14/01/2023
Beoordeling: 3.5 / 5
Heel goed
Snelle levering
12/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snel en netjes
Pantoffels van Giesswein voor mijn zoontje besteld. Snel geleverd en preccies wat ik ervan had verwacht voor een leuke prijs.
11/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
tevreden
De gevraagde en geleverde pantoffels zijn wat ik ervan verwachtte, de levertijd viel enigszins tegen, waarschijnlijk vanwege de feestdagen.
10/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
snelle service
eerst een mail dat het artikel vertraging had , daarna toch op de juiste dag geleverd .
09/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Veel keuze, snel in huis
Laatst weer pantoffels besteld. Fijn dat de beschikbare maten per kleur direct zichtbaar zijn, waardoor je dus ook meteen ziet of je misgrijpt ;-)
06/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Besteld en volgende dag al ontvangen! Hele mooie pantoffel van Sheperd voor m?n man besteld die altijd koude voeten heeft ?Geen slipper maar een hoog model. Past perfect ,mooie kleur leer,hij is blij !
03/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en communicatie
Het door mij aangekochte product bleek in eerste instantie niet op voorraad en op tijd geleverd te worden. Personeel was snel en vriendelijk met reageren op mijn vragen. Uiteindelijk hebben zij volgens mij extra hun best gedaan om mijn bestelling nog op tijd geleverd te krijgen voor kerst, wat letterlijk om 2 voor 12 gelukt is. Fijne service!
03/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
fijne pantoffels van giesswein
dit product was uitverkocht, maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd door pantoffelshoppen.nl. Eerder dan verwacht kreeg ik deze mooie pantoffels binnen. Een aanrader.
03/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Super klantenservice
Pantoffels waren niet meer in de juiste kleur en maat te krijgen. Pantoffelshoppen kwam met een alternatief waardoor ik nog op tijd het kerstcadeau had.
03/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goede service, snelle levering, kwaliteit
2 Paar pantoffels besteld, vergeten de kortingscode op te voeren. Achteraf toch nog prima geregeld.
02/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Super goede service
Ik bestel mijn pantoffels nu al een paar jaar bij pantoffelshoppen.nl en elke keer weer is er ruime keuze in soort en merk, tegen een redelijke prijs. Bestellen is makkelijke en leveren is snel. Ik bestel elk jaar nieuwe pantoffels en bestel nu ook voor mijn man pantoffels, waar hij erg blij mee is.
02/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed
Op tijd geleverd, netjes verpakt.
02/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed
Gewoon goed
30/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
menselijke service
Ongeveer een jaar na de aankoop van mijn premium pantoffels bleek er één onverwacht slijtage te vertonen. Dat vond ik voor een dergelijk product vrij snel. Gelukkig was de klantenservice dat met me eens en ik kreeg kosteloos een nieuw paar toegestuurd.
30/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel, goed en betaalbaar
Prima service p
29/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Niet geleverd
De pantoffels zijn niet geleverd. Het was mij tijdens het bestellen niet bekend dat de pantoffels niet leverbaar (of op voorraad) waren. Ik wacht af.
27/12/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Goeie communicatie over en weer!
Betreft maat en pasvorm en ev andere keuze maken met goed advies
27/12/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima
Wist wat ik wilde en dat was gewoon binnen 2 dagen in huis !!
27/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en correct bedrijf.
Het bestelde product is van zeer hoge kwaliteit en mooi ingepakt. Dit bedrijf doet wat ze online zeggen. Ik ben een terugkerende klant en zeer tevreden.
27/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service maar retourneren wat lastig
Snelle service. Product was echter niet helemaal zoals omschreven. Deze was namelijk een maat te klein. Had voor zowel mijn partner als voor mijzelf een product besteld. Deze waren beide helaas te klein. Er zit bij de verzending geen retourlabel. Na lang zoeken heb ik het formulier op de website gevonden. Had prettiger geweest als deze in de doos dat. Er zat tevens een briefje in de besteldoos met een bedankje dat wij bij hen besteld hadden. Dit vonden wij leuk om te lezen. Algemeen wel tevreden.
27/12/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle levering in deze drukke tijd.
Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd. Nadeel, eventuele retourkosten voor de koper.
26/12/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima
Super
25/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede toffels, lopen gaat prima
Zie hierboven
24/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Geheel naar wens verlopen
Alles naar wens verlopen!
23/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
één en al kwaliteit
Duidelijk en overzichtelijke site. Kwalitatief hoogwaardige producten. Goede en snelle levering
23/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Langere levertijd, algemene reaponse
Levertijd zou 5 dagen zijn. Na 2 weken nog niets gehoord en zelf dan maar gemaild, aangezien ik een maand met vakantie zou gaan en het wel handig is als ik dan alles binnen heb, Snelle, algemene response kwam terug, geen reactie op mijn tijdlijn ivm vakantie. Bestelling ligt nu een maand bij de buren. Erg vervelend.
22/12/2022
Beoordeling: 3 / 5
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd en ook het omruilen ging erg snel Erg tevreden
22/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel prettig
Prima communicatie
21/12/2022
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekend, duidelijke website en snelle verzending!
Uitstekend!
20/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
De maat 42 viel heel erg klein
Altijd maat 42 .dus pantoffels besteld Helaas viel de maat heel erg klein . Jammer van 7.25 euro om.ze terug te sturen
19/12/2022
Beoordeling: 3 / 5
Top service
Ruim assortiment en snelle levering
19/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima levering
de levering ging vlot. alleen jammer dat we 7 euro moesten betalen voor het terug sturen toen er 1 paar te klein bleek te zijn
19/12/2022
Beoordeling: 3 / 5
Keurige afhandeling en snelle levering
Bestelproces erg duidelijk en online betaalmogelijkheden goed op orde. De volgende dag de artikelen binnen. Helemaal volgens het boekje!
19/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal naar mijn zin
Precies wat mij aangeboden werd en keurig op tijd geleverd ! En van de juiste maat en leverancier.
18/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Top service
Snelle service en erg goed verpakt Zeker aan te bevelen..
16/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed produkt, snelle en correcte levering
Goed produkt, snelle en correcte levering
16/12/2022
Beoordeling: 4 / 5
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2023 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten