Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
E
snelle service, aardig kaartje bij bestelling
22-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Ciska uit Lelystad
snelle verzending en altijd heel netjes ingepakt. :)
22-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Roland uit Helmond
Goede kwaliteit, en wordt vlug geleverd.

Verbeterpunten: Nvt
21-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Body - Schmink Studio uit Beek en donk
My package was send really quickly and a nice note was in it. Very professional and I'm definitely going to keep on shopping there!
21-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hannie
Snelle levering en vriendelijk hand geschreven kaartje erbij.
21-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Esther uit Soest
Kwaliteitsartikelen, betrouwbaar, prima en snelle service

Verbeterpunten: geen
21-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
R. Bokmans uit Rotterdam
Snel geleverd, goede kwaliteit

Verbeterpunten: n.v.t.
21-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Miriam
Overzichtelijke website, snelle bezorging.
21-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Particulier uit Vaals
Snelle en goede levering en mooi materiaal
20-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Arja uit Rotterdam
Snelle en correcte levering
20-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Doortje uit Amsterdam
Snelle levering, goede verpakking.

Verbeterpunten: Retourneren niet gratis, brengt extra veel kosten met zich mee (?6,990)Pantoffels nu ergens anders gekocht (met gratis retour voorwaarden).
19-10-2018
Beoordeling: 2.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marjan uit Valkenswaard
Hele snelle levering,en wat ik besteld heb ziet er heel goed uit en heeft een goede pasvorm
18-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
A Verkerk-Bezuijen uit Leerdam
Snelle bezorging

Verbeterpunten: Graag beter aangeven wat de leverdatum is
18-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hetty uit Eindhoven
snel levering en correct snel met terugbetaling

Verbeterpunten: geen idee.
18-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Jan uit Baarle-Nassau
Levering ZEER snel. Wacht alleen op de retour gestuurde te grote maat pantoffel voor kleinere maat. 15-10-2018 verstuurt.
18-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
alida maria uit blanes spanje
Prachtige kwaliteit.Supersnelle verzending naar Spanje ,in slechts 2 dagen.Zo blij met mijn echte pantoffels hier en uitstekende probleemloze transactie.

Verbeterpunten: Overbeterbaar
17-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Leny uit Groningen
Uitgebreid assortiment en snelle service.

Verbeterpunten: Retoureren is niet gratis.
17-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Eva uit Amsterdam
Snelle afhandeling!

Verbeterpunten: Nog geen
16-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Rineke uit St willebrord
Ben heel tevreden keurig verpakt het kan niet beter een dikke pluim daarvoor
16-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Vera uit Heerlen
Zoveel keuze..Snelle verzendig..Mooi verpakt. Feestje!
16-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Egbert uit Hoofddorp
Goede services pantoffels goed verpakt en een snelle verzending met een track en trace optie.
15-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kris uit Gendt
Leuk bericht bij levering. Snel en professioneel!
15-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Vinc
Prima voorlichting mooie producten
15-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Marc Hofs uit Aalsmeer
-

Verbeterpunten: Waarom moet er betaald worden voor een retourzending of omruiling? Dat is bij alle andere webshops gratis.
14-10-2018
Beoordeling: 0.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Henneke uit De Bilt
Dat ik een handgeschreven briefje erbij had erg leuk en persoonlijk

Verbeterpunten: Heb ik niet
14-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anneiies
Correct en snelle levering
14-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hedwig uit Oosterhout
Goede producten tegen goede prijzen en snelle levering

Verbeterpunten: Betaling achteraf
13-10-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Anke uit Noordwijkerhout
Snelle levering
13-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Wineke uit Amsterdam
snelle service, goede kwaliteit artikelen
13-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Margreet uit Ridderkerk
Mooie producten en goede kwaliteit Snelle verzending

Verbeterpunten: Ga zo door
13-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Liesbeth
Snelle levering, goede service met oog voor een persoonlijke touch. Geweldige producten!
12-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hennie uit Zeist
Goede snelle service. Ben zeer te vreden

Verbeterpunten: Geen
12-10-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Sebastiaan
Eerlijk bedrijf. Mooie producten. Goede service!
12-10-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Geniet van je maandag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten