Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Geweldige aanbieding
Gehoord dat Birkenstock overgenomen wordt dus nog ?snel? even een paar gekocht. En het is gelukt. Fijne suŤde zwarte Boston slippers. Snel geleverd en goed (milieuvriendelijk) verpakt.
28/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
goede prijs, snelle levering
ik kon gemakkelijk kiezen, goede informatie en makkelijk bestelprocews.
23/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snelle afhandeling.
Pantoffels waren niet naar mijn zin. Geld terug optie aangevinkt en terug gestuurd. Paar dagen daarna alles afgehandeld. Prima!
23/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekend!
Prima service. Ook na ruilen.
22/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Vriendelijk en snel
Wat een fijne winkel. Super vriendelijke medewerkers en snelle levering. Als ik nog een keer pantoffels nodig heb koop ik ze weer hier!
21/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en waar voor je geld.
En ondanks, dat overal alles duurder wordt, is mijn bestelling nog steeds dezelfde prijs, als 2 jaar eerder.
19/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima
Ze zitten perfect en ik loop er goed op
16/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering, goede kwaliteit
Dit is geen spannende review. Ik koop al 40 jaar dezelfde schoenen en ook pantoffels en klompen, zelfde merk, zelfde kwaliteit en voor de pantoffels van Rohde kom ik nu hier.
13/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Ga zo door
Aan mijn verwachting voldaan
11/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.
06/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
geen slechte ervaring,alles is verder goed gegaan.
Pantoffels zijn goed aangekomen. Draag dit merk pantoffel al een aantal jaren. Maar het blijft een pantoffel voor een seizoen. Dan zijn ze versleten. Verder is de pantoffel goed ,draagt fijn.
01/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering, goede retourservice
Snelle levering, goede retourservice
30/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Bestellen ging snel,maar vervolg iets minder
Bestellen ging snel.Ook dat bestelling was ontvangen.Maar toen bericht niet op voorraad.Dit werd niet vermeld tijdens bestellen.Verder geen toelichting hoe lang het nog ging duren. Vind dit erg jammer.
20/04/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Prima service en snelle levering!
Mooie kwaliteit.
18/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Duidelijk website met snelle afwikkeling. Top???.
zie boven
12/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
De pantoffels zijn heerlijk warm
De zool van de pantoffels is wat minder dik dan die van de vorige. De pantoffels sluiten goed om de voet, de maat is precies goed. Je hoeft er geen dikke sokken in aan om toch lekker warme voeten te houden.
09/04/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Geweldig warme pantoffels
Eindelijk heb ik pantoffels, die goed aan mijn voeten blijven zitten en heerlijk warm zijn.
07/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Geweldig
Een bedrijf dat zijn beloftes nakomt en mee denkt.chapeau!
06/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
goede partoffels tegen redelijke prijs en snel geleverd
Op veel sites rondgekeken maar hier mooi ruime keuze van goede merken.
06/04/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima service
Er was even iets fout gegaan, maar werden gebeld met uitgebreide excuses en de volgende dag was het bestelde binnen. Dus prima!
06/04/2022
Beoordeling: 4 / 5
Goede producten en snelle levering
Prettige website, alles makkelijk te vinden. Zeer snelle levering. Echt perfect!
05/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en heel correcte bezorging.
veel keuze en alles op voorraad. Is voor mij zeker een webwinkel om nog vaker iets te bestellen. Ook het bestelde was zorgvuldig verpakt en een snel bezorgd.
04/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service!
Ik ben uiterst tevreden over de zending en het product
03/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Item was niet snel leverbaar, andere optie per mail: akkoord!
Prettig en klantvriendelijk
31/03/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering
Snelle levering
31/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Leveren zoals besteld!!
Zal een volgende keer weer bestellen bij pantoffelshoppen!
25/03/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Vlug geleverd alleen bezorging liet te wensen over
DHL is erg haastig met afleveren we waren gewoon thuis en we wonen in een apartement dus iedereen kan open doen en hij kan het pakket overal afleveren dit is niet de eerste keer maar komt vaker voor
10/03/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Pantoffels zelf moeten lijmen!
Heb nu voor een tweede keer pantoffels van Gieswein besteld bij jullie. Vorige heb ik ruim 3 jaar gedragen en waren totaal versleten nu en de binnenzool liet los waardoor de leren toplaag steeds opkrulde. Heel vervelend. De nieuwe waren precies als de oude. Ook hier krulde de lederen toplaag weer direct op. Vertrouwd klote gevoel. Ik heb dit nu zelf maar geplakt met bison kit in de hoop dat het nu eindelijk eens weggaat. Zeer slechte kwaliteit, duidelijk geen sprake van kwaliteits controle in deze fabriek en dat dit me nu twee keer gebeurd bij hetzelfde merk is gewoon super irritant. Ik heb er geen goed woord voor over en ga zeker dit merk nooit meer kopen. Heel erg jammer want het is wel een model dat ik erg mooi vind. Stiksels laten trouwens ook erg snel los. Daar zouden ze ook wel wat aan moeten doen.
06/03/2022
Beoordeling: 1 / 5
Uiterst behulpzaam en vriendelijke benadering
De zolen van bestelde Giesswein pantoffels waren na 2 maanden al versleten. Na het opsturen van de foto's, kreeg ik de mogelijkheid kosteloos nieuwe, andere vilten pantoffels te bestellen ter vervanging. Geen enkel probleem. En vriendelijk en persoonlijk mailcontact.
28/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Alles verliep volgens plan
28/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Prima
25/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede prijsstelling en snelle levering
Geleverd zoals afgesproken
25/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering conform afspraak
Snelle levering conform afspraak
24/02/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Er is geleverd wat was afgesproken
Prima.
23/02/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel, netjes, goed
Vandaag besteld, morgen geleverd. Keurig verpakt.
22/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Prima
21/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service
Zeer prettige service van Karin.
20/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
De pantoffels snel in huis, netjes verpakt.
17/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Bestelling snel en netjes afgeleverd
16/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Een goede en snelle reactie en afhandeling.
Enige tijd een bestelling van pantoffels gedaan voor de verjaardag van mijn echtgenoot. Deze waren helaas te klein (weet niet of alle pantoffels klein vallen) en een mail gestuurd of ik deze nog kon ruilen. Dit was echter binnen een week geregeld. Oftewel binnen en week had mijn echtgenoot een paar nieuwe pantoffels, en een maat groter, in huis. Top!
16/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag
Goed
16/02/2022
Beoordeling: 4 / 5
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering
14/02/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Uitstekend
Goed product. Snelle levering.
12/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Alles dik in orde.
Anti-slipsokken voor mijn dochter besteld. Precies zoals aangegeven de volgende dag bezorgd. Met zorg ingepakt. Alles dik in orde.
10/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede klantenservice. Snelle afhandeling
Pantoffels geruild. Snelle reactie. Goede klantenservice. Snel geld terug bij retour andere bestelling
07/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ruime collectie! Super klantgericht
»cht Šltijd GEW…LDIG enthousiast over deze hulpvaardige klantenservice als ik vragen heb over de collectie icm mijn keuze Vriendelijk Deskundig Veel keuze Snelle verzending
06/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Verzending goed
Alles is goed verlopen
06/02/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Bij vragen staat men ook direct paraat om de klant te helpen.
05/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super en snel geleverd
Goede en snelle service. Complimenten!!
05/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Toppers
Prachtige Shepherds gekocht en het omruilen ging snel en probleemloos. Aanrader.
04/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten