Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
R. De Vos uit Zoetermeer
Snelle levering, duidelijke communicatie
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Lies uit Geel
Grote keuze, mooie produkten en prima service.
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anita uit NIJVERDAL
snelle levering en keurig een kaartje erbij.
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Monica uit Emmeloord
Nette levering

Verbeterpunten: Vermelden dat enkel bij gebruik van IDeal betalingen de volgende dag het pakketje kan worden verwacht!!
21-02-2017
Beoordeling: 3 / 5
Sokshop.nl
Irene uit Barendrecht
Mooie kwaliteit en pasvorm. Een persoonlijk handgeschreven welkomstkaartje, daarmee onderscheiden julie je.

Verbeterpunten: N.v.t.
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
sam uit assendelft
goede collectie. Super snelle levering
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Ad uit Nieuwkoop
geen

Verbeterpunten: geen
20-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Gea Boonstra uit Groningen
snel, betrouwbaar en goed

Verbeterpunten: Volgens mij kunnen kniekousen best als brievenbuspost verzonden worden.
20-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
FM uit Groningen
Mijn bestelling was goed verpakt en kwam keurig op tijd.

Verbeterpunten: Als het bestelde niet goed was geweest had ik de retourskosten moeten betalen. Dat vind ik wel jammer.
20-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Ailiram uit Heerhugowaard
snelle levering, veel op voorraad

Verbeterpunten: geen
20-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
ton uit kamerik
snelle levering
20-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Ed uit Hoofddorp
Gemakkelijk en goed. Geen issues. Enige, waar je iets over zou kunnen opmerken is het feit, dat je zelf de kosten van retourzenden moet betalen, maar ja. Dat is ook wel weer begrijpelijk.
19-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Vossen uit Ospel
Snelle service

Verbeterpunten: Cadeaubonnen in het assortiment toevoegen
19-02-2017
Beoordeling: 3.5 / 5
Sokshop.nl
Olaf uit Meppel
Briljante sloffen
19-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kim uit Esbeek
Op tijd bezorgen, nette afhandeling bij retouren.
19-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Frank uit Amsterdam
Alles netjes, helaas was maat 44 erg klein uitgevallen en heb ik eea retour gestuurd . Hopelijk krijg ik binnenkort maat 46 thuis.

Verbeterpunten: Retour geven bij afgiftepunt Jumbo Vinkeveen bleek lastig, nu via Postnl
19-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Naomi uit Schiedam
Uitstekende service!

Verbeterpunten: Geen.
19-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jp uit Haaren
Goede service en snelle levering.

Verbeterpunten: Eventueel keuze van afhalen in Haaren.
19-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
h van beem uit amsterdam
de site ziet er goed uit
19-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Leida uit Velsen-nrd
Snelle bezorging, goede kwaiteit produkten

Verbeterpunten: Helaas waren maten niet beschikbaar
18-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Marijke uit Beneden leeuwen
Savonds laat besteld volgende dag al in huis. Dat vind ik echt top.de kwaliteit weet ik nog niet heb het nog niet aangehad.
17-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Daniëlle uit Hilversum
Snelle levering! Blij met kindermaillot in goede maat aan het einde vh seizoen!
16-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
sandra uit lopik
positief dat ik gelijk bij mijn eerste bestelling korting kreeg !!!!
16-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Peter uit Zoetermeer
Vlotte en nette afhandeling van de bestelde artikelen. Helemaal toppie.
16-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Floor uit Geffen
Snelle levering, netjes verpakt.

Verbeterpunten: De website is niet altijd even overzichtelijk. Maar dat kan goed aan mij en mijn gebrek aan zoekskills liggen!
16-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Renana uit Schiedam
Snelle reactive, snelle verzending, aandacht voor de klant.
16-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Johrijn uit Amsterdam
Snelle levering; ook werd mijn vraag aan klantenservice snel en vriendelijk behandeld.

Verbeterpunten: duidelijk informatie hoe de pantoffels terug te sturen (ze waren te groot) ontbrak. Deze informatie zou mi.i. bij zending gevoegd kunnen worden.
15-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Gert uit Wierden
vlotte servicd

Verbeterpunten: misschien kan de site nog overzichtelijker
15-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
AJD Melcherts uit Losser
Goede oplossing van klachten

Verbeterpunten: Bestelling beter controleren voor verzending
15-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Bert korte uit Ten Boer
Scherpe prijzen, en vlotte levering, makkelijke bestelsite

Verbeterpunten: Geen verbeter punten
15-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
ineke uit meppel
Het artikel wordt snel bezorgd.
15-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Sophia uit Venlo
Vrijdag 10-02-17 bestelling geplaatst, na eerst telefonisch contact (prettig) gehad te hebben. Zaterdag 11-02-17 pakketje al thuis. Daar het toch te klein was, Maandag, 13-02-17 retour gestuurd en vandaag 15-02-17 al weer in huis. Maat groter. Dit bedrijf doet echt wat ze beloven.

Verbeterpunten: Gewoon zo doorgaan.
15-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Peter uit Putten
Bij een bestelling wordt vlot gereageerd De mailing is duidelijk en vriendelijk. Je kunt het bezorgtraject goed volgen. Snelle en correcte bezorging.
15-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
M. De Winter uit Bergen
Helemaal prima
15-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Angèl
Goede kwaliteit, Snelle levering
14-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Sophia
Snelle levering en mooie kousen en panty's.
14-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Natalja uit Amsterdam
Snelle levering, kwalitatieve mooie pantoffels en duidelijke website. Een betrouwbare service.
14-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
nelly uit zeewolde
klant vriendelijke website ,het product werd inderdaad de volgende dag al geleverd en je kon het volgen met track en trace mijn ervaring is erg goed.
14-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marleen uit Dordrecht
Snelle levering en zorgvuldig ingepakt!
14-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Diana uit Andelst
Snelle levering
13-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Geniet van je woensdag! | 2011 - 2017