Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Prima!
Makkelijk en snel!
16/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
in alle opzichten top!
Besteld, snel geleverd, maar niet goed, retour en snel geld weer terug, echt perfect geregeld
16/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service en mooi product
Telefonisch vriendelijk en kundig geholpen. Goede raad. Daarna snelle levering. Ik ben erg tevreden met mijn schapenwollen Shepherd Lina pantoffels!
15/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima artikel en snelle levering.
Prima product, fijne website en snelle levering
14/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle afhandeling van de bestelling.
Vlotte afhandeling en goede service
14/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
De service is zeer snel en prettig.
14/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ik heb nog nooit zulke heerlijke pantoffels gehad!
De bezorging was snel, de kwaliteit boven verwachting. Ik ben aangenaam verrast en de pantoffels blijken ook nog eens een prachtige contrastkleur aan de binnenkant te hebben. Goeie prijs/kwaliteitverhouding. Ik heb maat 37 en maat 38 besteld. Die maat groter was niet nodig geweest want ze zitten nu wat ruim. Maar dat geeft eigenlijk niks, gaat prima.
14/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima, met een persoonlijke groet.
Zie bovenstaande.
14/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Unieke ervaring
Zelden zoveel persoonlijk contact gehad En met een creatieve oplossing voor een lastig bestelprobleem.
14/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Warme sloffen snel in huis.
Keuze genoeg, mijn sloffen besteld en had ze al snel in huis.
14/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super goed !
Bijzondere goede service, ook bij omruiling !
13/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en snelle afhandeling van retour
Over het algemeen erg tevreden. De levering was erg snel en de producten zijn goed van kwaliteit. 1 paar pantoffels zou een aantal dagen later geleverd worden. Daar heb ik niks meer over gehoord wanneer die levering daadwerkelijk geleverd gaat worden. Op de website staat nu dat de pantoffels pas 22-01 leverbaar zijn. Daar had wel een mail over gestuurd mogen worden naar klanten die al besteld hebben.
12/01/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Supersnelle levering!
Ik was heel verbaasd dat ik de pantoffels de volgende dag al bezorgd kreeg ondanks de drukte bij de pakket bezorging. Ze waren goed verpakt en het product prima in orde!
12/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Superwarme pantoffels in 1 dag geleverd
Heerlijke warme pantoffels. Snel in huis. Zo kom ik de lockdown wel door.
11/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed!!
Snelle verzending. Prima pantoffels van Giesswein. Had deze pantoffels al eerder gehad en wilde perse weer dezelfde. Maar waren nergens meer leverbaar. Hier wel, in alle kleuren!
11/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima webshop met uitstekende service
Omdat de juiste maat niet leverbaar was, kreeg ik een prachtig overzicht van alternatieven toegestuurd. Bijzonder aardige medewerkers die direct en accuraat reageren.
11/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Gieswein pantoffels besteld, na 1 maand ontstond er een gaatje in de zool. Pantoffels kunnen retourneren en binnen enkele dagen had ik een nieuw paar terug. Klasse voir de service!
08/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Eindelijk weer warme voeten terwijl ik werk
Door corona werk ik niet langer op kantoor maar op een zolderkamer, slecht verwarmd . Deze pantoffels zijn een uitkomst. Snel bezorgd ook
06/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goed
Wellicht een idee om voor verzending de naam Yunders al in de communicatie mee te nemen, zodat niet mijn eerste gedachte uitgaat naar spam of erger, als ik een bericht van deze partij ontvang. Verder helemaal top.
05/01/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Helemaal prima.
Ondanks corona en de feestdagen had ik de sloffen de volgende dag al in huis. Ze zitten heerlijk en de maat klopt ook helemaal.
04/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Het was goed
Het was netjes ingepakt, en snel geleverd. Ze lopen heerlijk.
04/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Klant- en service gerichte medewerkers!
De vriendelijke medewerkers hebben in oplossingen meegedacht, zijn zeer hulpvaardig, klant- en servicegericht. Inmiddels de pantoffels ontvangen, ze passen perfect en zitten comfortabel!
04/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Gewoon zoals het hoort, bestellen en volgende dag of dag erna in huis
04/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Heel blij met nieuwe pantoffels
03/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima product en snelle levering!
Doet wat het beloofd!
03/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed
Netjes verpakt en zeer snel geleverd
03/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima service
In deze drukke weken pantoffels besteld en de volgende dag al in huis!
31/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Zeer positieve ervaring
Zeer klantvriendelijke webshop! De pantoffels die ik had besteld bleken te klein. De medewerkers die ik aan de telefoon kreeg waren zeer vriendelijk en behulpzaam in het adviseren van de juiste maat. Ondanks de enorme kerstdrukte had ik de pantoffels de volgende dag al in huis.
29/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snel geregeld
Smiddags besteld. Andere dag in huis.
29/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Vlotte service, adequate aftersales
Paar pantoffels besteld. Binnen 2 werkdagen bezorgd. Doos vermeldde de gevraagde maat (44) maar de inhoud bleek maat 42 te zijn. Mailtje gestuurd, per omgaande retourlabel ontvangen. Na retourzending binnen 2 dagen de juiste maat ontvangen. En ze lopen heerlijk!
29/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
Geweldig!
Had als kraamcadeutje mini Ugg?s besteld, en tien minuten na bestelling kreeg ik al bericht dat pakket was aangemeld bij PostNL. Cadeau was volgende dag bij de trotse ouders!
29/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima product, perfect geleverd
De door mij bestelde pantoffels werden keurig op tijd geleverd, waarbij ik steeds prima geinformeerd werd. Uitstekend geregeld, of eigenlijk zoals het hoort. Anderen kunnen er een voorbeeld aan nemen.
29/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon top
Tijdens de Corona en Post NL drukte/gekte netjes op tijd geleverd. Dus pantoffelshoppen.nl en Post NL, bedankt!
29/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Top
Mooie Uggs slippers snel geleverd en mooi ingepakt zo voor de feestdagen
29/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, mooi product
Snelle levering, mooi product
26/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Opvallend hoe vriendelijk en persoonlijk jullie website en e-mails zijn. Heel anders (beter) dan de meeste webwinkels! Snelle levering en geen overbodige verpakkingen.
25/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede communicatie
Via telefoon en email goed contact over levering van een grotere maat van pantoffels na terugzending van te krappe exemplaren.
24/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Fast shipping and exchange
I had to exchange my slippers, the exchange and refund were processed very fast, even though it was holiday season. The product quality is also great.
24/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Top bedrijf en uitstekende levering en communicatie
Uitstekende levering en communicatie. Top!
23/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
TOP klantenservice
Mijn eerste aankoop pantoffels waren erg snel versleten (binnen 6 maanden), maar na het sturen van een mailtje met foto's van de slijtage kon ik mijn oude pantoffels terugsturen en kreeg ik heel snel een vervangend (duurder) paar van een ander merk teruggestuurd. Uitstekende service dus!
23/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffels een dag later al in huis!
Speciale UGG pantoffel die ik al langer zocht in de juiste kleur en maat gevonden. Snel besteld en zelfs in deze drukke tijd netjes bezorgd een dag later. Prima
23/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Top
Prachtige slofjes en mooi op tijd geleverd.
22/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze
Fijne webwinkel met een ruim aanbod van fijne sloffen. Prima service en snelle bezorging, ook eco verpakking was mogelijk.
22/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
Perfect!
Snelle levering. Goede service.
22/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede klantendienst en fijne pantoffels!
Met mijn eerste bestelling was iets mis, ik heb de klantendienst gecontacteerd en ze hebben het opgelost door mij een tegoedbon te geven. Daarna heb ik op 14 januari 2021 een nieuwe bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen. Top!
22/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
Helemaal super
Heel erg blij met jullie. Ondanks de drukte vd decembermaand had ik mijn pakketje super snel binnen. Uggs sloffen die nergens meer te krijgen waren hadden jullie nog wel en ook nog eens mooi ingepakt voor de kerst. Kortom: mega tevreden!
21/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Snelle sevice
21/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Snel besteld, snel geleverd, prachtig product, kortom: perfect
21/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en afspraken.
Bij het bestellen heb ik gebeld ivm geen passende maat. Later nog weer geruild ook deze afspraak is prima nagekomen
21/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
Top product supersnelle levering
Top! Top product en supersnelle levering. Heerlijk warme voeten
21/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je zaterdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten