Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Makkelijk bestellen , vlotte levering
Prima webwinkel.
04/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Pakje werd, zoals doorgegeven, netjes bij de deur geplaatst. Pakketje is ook binnen de afgesproken tijd bezorgd
30/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snel en zorgvuldig
Snel en zorgvuldig ingepakt
30/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Super service en snelle afhandeling
Direct antwoord van de klantenservice. 20% korting nieuwe aankoop netjes geregeld.
30/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Veel mooie pantoffels
Veel mooie pantoffels. Ik heb wel weken op mijn bestelling moeten wachten. Het was niet meteen duidelijk dat het niet op voorraad was. Na 2 weken de klantenservice gemaild. Daarna kwamen af en toe berichtjes. Ben wel blij met de wollen pantoffels!
29/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Beste M. den Draak, Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Het klopt inderdaad dat u langer op de pantoffels heeft moeten wachten dan dit normaal het geval is. Ook hadden we u eerder op de hoogte moeten brengen hiervan, onze oprechte excuses dat dit niet niet op tijd is gebeurd. We moeten hiervoor het boetekleed aantrekken.. Wel zijn we ontzettend blij te horen dat u blij bent met de pantoffels. We wensen u veel draagplezier en warme voetjes toe. Een volgende keer zijn we u graag weer van dienst. Hartelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
Klik klak, klaar, en snel leveren.
Prima webwinkel, snel geleverd, milieubewust verpakt.
28/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering
Goede kwaliteit. En ze zien er super leuk uit!!!
28/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig goede service
Bij omruilen mogelijkheid om te passen. Alle tijd daarvoor genomen. Direct ook meerdere maten uit magazijn meegenomen. Vriendelijke benadering.
27/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snel geleverd, lekkere pantoffel.
27/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima verzorgd en op tijd
makkelijke website; duidelijke keuze; vlotte levering
26/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en warm passend!
De sloffen waren de volgende dag geleverd en voldoen geheel aan mijn verwachtingen. Heb ze nu al een week gedragen en bevallen prima.
26/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en correcte levering
Ik ben al jaren klant en kom met genoegen terug wanneer mijn pantoffels versleten zijn.
26/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima
zeer snelle verzending en later ook meteen terugbetaald. Bedankt
25/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Optijd geleverd
Spullen waren optijd geleverd, maar helaas was het niet de juiste maat. Maar retour sturen is op eigen kosten, dat is de meeste kleding web winkels niet, dus dat viel tegen.
25/11/2021
Beoordeling: 3 / 5
Hele prettige ervaring. Aangenaam persoon bovendien.
Ik ben heel tevreden over de plaatsing van de Ototraplift. Ik vraag me alleen af of het normaal is dat ie zoveel lawaai maakt bij het uitklappen en hier en daar als ik de lift gebruik, dat ie zo piep en kraakt. Kan dat niet anders?
24/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima bedrijf zijn jullie!!
Heerlijke sloffen gekocht bij jullie waar ik echt van geniet. Bedankt!!! Groetjes Jan
23/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top en snel geleverd
Voorkeur kleur, was helaas van het bestelde product op dit moment niet leverbaar,maar voorgestelde alternatief was voor mij ook acceptabel. Daarna super snelle levering van een goed product
22/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima bedrijf
Goede service en mooie producten
20/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snel en correct
Snel en correct
18/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze en snelle levering
Ik heb vorige week Giesmann pantoffels gekocht via deze webshop. Bij de webshop van het merk zelf waren die uitverkocht en hier kon ik ze gewoon krijgen. Werden ook snel geleverd. Ben heel tevreden.
18/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service
Had sloffen besteld en deze maakten krakend geluid. Heb gebeld en kon ze terug sturen zonder extra kosten. Snelle terug betaling. Heb de sloffen opnieuw besteld en deze waren wel goed.
17/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
heerlijke sloffen van Shepard
uitstekende service en precies op de juiste tijd bezorgd, geweldig!
16/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
super toffels
erg snelle verzending en heerlijke sloffen
16/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Alles goed
Alles is goed. De website, de verzending, de kwaliteit van de pantoffels
15/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Jammer dat bestelling er nog niet is
Heb de sloffen nog niet mogen ontvangen, kunnen jullie verder ook niets aan doen neem ik aan. Heb wel een alternatief aangeboden gekregen
15/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Actie actie actie
Snel en kordaat handelen
15/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Altijd snel altijd correct
Ik koop nu al jaren dezelfde pantoffels voor mijn man en ben er erg tevreden over
15/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Als enige voldoende maten op voorraad
Snelle levering, prima service, kwalitatief goed product geleverd gekregen.
15/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Voldoende
Snelle levering. Onvoldoende communicatie: Ik was niet thuis bij de levering, geen briefje in de bus of mail hierover. Zelf gezocht via track&trace en toen bleek dat het de volgende dag op het DHL punt was afgeleverd, maar er stond niet bij welk punt. Gebeld naar de twee DHL punten in Renkum en één van hen had het. Dus geen duidelijke communicatie. Na deze review kreeg ik al binnen een paar uur bericht van pantoffelshoppen.nl dat ze contact op hebben genomen met DHL om de bezorging te verbeteren!! Er komen extra statusupdates bij DHL. Bedankt voor deze snelle actie!
15/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Beste Marjan Pouw, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen, hartelijk dank hiervoor. We vinden het vervelend om te lezen dat de bezorging anders is gegaan dan verwacht. Hierover is direct contact geweest met DHL en onze klanten zullen voortaan duidelijke status-updates ontvangen wanneer dit nodig is. Verder hopen we dat u tevreden bent over onze service en wensen we u veel plezier toe met uw aankoop. Vriendelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
Goede service
.
14/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en zorgvuldig
De pantoffels (Gieswein) zijn snel geleverd, keurig verpakt en voorzien van retour doosje en formulier. De pantoffels moeten even wennen aan de voet (paar dagen) en zitten nu voortreffelijk.
11/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service/levering
Goed product, goed site, goed levering
10/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle bezorging en goede service
Positief en aanbevelingswaardig
10/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Perfect!
Meerdere Giesswein Sloffen besteld. Kwaliteit daarvan was me al bekend. Had gekozen voor Sinterklaas- verpakking. Dat was echt heel mooi gedaan, inclusief indicatie aan de buitenkant wat er in welk pakje zit. Verzending binnen een dag. Uitstekende service.
09/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super !!
Snelle service & prima spullen !!!
09/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel tevreden
Tevreden met het product en vooral met mail communicatie over leveribg
08/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
9
Fijn contact en vlotte service
08/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel
Via deze site waren de sloffen heel snel geleverd!
07/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vlotte levering en goed telefonisch advies.
Uiterst vriendelijk werd ik telefonisch te woord gestaan, prima advies gekregen. Vlotte levering en een retour zending werd financieel zeer vlot afgehandeld.
07/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geld nog niet retour ontvangen
Sloffen besteld, die mooi waren, en ook snel geleverd. Maar helaas niet lekker zaten. Volgende dag gelijk bij postkantoor retour gestuurd en helaas nog steeds niet terug betaald zijn.
07/11/2021
Beoordeling: 3 / 5
Keurig netjes
Super snelle levering.
05/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijne pantoffels, precies wat ik nodig had.
Koude voeten veroorzaken bij mij veel pijnklachten, omdat ik uitval van gevoel, kracht en beweging heb in mijn linker been/voet vanwege een hernia. Ik heb veel geprobeerd: dikke sokken, meerdere sokken over elkaar, sloffen met bont, maar niets hielp echt en werd gauw te wijd, waardoor ik makkelijk uitgleed. Deze pantoffels zijn geweldig.
04/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Vandaag besteld de volgende dag al thuis bezorgt. Moest iets ruilen was te groot. Het ruilen ging ook supersnel. Nu geniet ik lekker van mijn warme pantoffeltjes.
04/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Eenvoudig bestellen. Snel een mailtje dat het iets langer duurde de verzending. In goede orde ontvangen
04/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekend!!
De bestelde pantoffels werden netjes op tijd bezorgd, en de juiste maat. Ik werd goed op de hoogte gehouden, over de status van de bestelling, er markeerde niks aan de bestelling.
04/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer vriendelijke en persoonlijke toon
Ik stuurde iets terug, want te klein. Persoonlijk aangesproken per mail en gveraagd wat ik wilde, Perfect afgehandeld.
03/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
zeer snel geleverd, super kwaliteit product
Mijn bestelling werd meteen dezelfde dag verstuurd en ik had ze de dag erna al in huis. De kwaliteit is heel goed en de service ook top. Zeer tevreden!
01/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snel
Snelle levering van mooie kwaliteit pantoffels!
01/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering. Mooie kwaliteit slof
Veel keuze. Snelle levering. Fijn!
01/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top
Geweldige service . houden je goed op de hoogte qua levering
31/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten