Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Bea
Top bedrijf! Super leuk dat er bij de bestelling meestal zo'n persoonlijk briefje wordt gemaakt, ik waardeer het!
19-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Sanne
Snelle levering

Verbeterpunten: Geen
19-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Henny uit Hellevoetsluis
Alles keurig ingepakt mer persoonlijk briefje. Snel en op tijd geleverd. Ook een vraag via de website wordt heel snel beantwoord.
18-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Trijnie uit Assen
Hele snelle levering

Verbeterpunten: Geen, ik ben erg tevreden!
18-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
nathalie uit tienen
zondagavond besteld en dinsdag had ik het al super!

Verbeterpunten: doe zo verder!
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Carla uit Wervershoof
Ik had hier nog nooit eerder besteld maar ben zeer positief

Verbeterpunten: Geen
17-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hanneke Brand uit Zweden
Op de website kon ik gemakkelijk de sloffen vinden die ik zocht. Snelle levering. Goed verpakt. Het volgende paar bestel ik weer bij deze firma.
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Maria uit Utrecht
Snelle toezending Pre gratis bezorging

Verbeterpunten: Pijpjes v corectiebroekje is net enkele cm tekort om schuren v bovenbenen te voorkomen ( doel v broekje
17-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
LM
goede en snelle service. mooie merken

Verbeterpunten: geen
17-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Marie uit Capelle aan den ijssel
Zo leuk dat je een persoonlijk hand geschreven kaartje krijgt.

Verbeterpunten: Geen!
17-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Amarins uit Damw‚ld
Goede levering.
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Danielle uit Ambt Delden
Goede service en snellen levering. Leuke persoonlijk geschreven bedankje bij je bestelling!

Verbeterpunten: Geen
16-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Monique van Oosterhout uit Hedikhuizen
Een leuk kaartje bij de bestelling.

Verbeterpunten: Gratis retourverzending
16-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Sandra uit Bussum
Verpakking Persoonlijk briefje
16-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Lindy uit Tilburg
Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk briefje erbij, erg attent bedrijf! Heb gelijk bij hetzelfde bedrijf nog eentje besteld ??

Verbeterpunten: Nvt
16-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
E uit Den Bosch
Goede en persoonlijke service. Het product dat ik gekozen had was niet meer voorradig. Ik krijg excuses en een goede suggestie voor een alternatief, prima!
15-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Rob Spaans-Vlam uit Berkel en Rodenrijs
Snelle levering en leuke persoonlijke touch. Goede mogelijkheden om online persoonlijke hulp te krijgen voor de juiste maat.

Verbeterpunten: Hier het broekje gevonden maar de bijpassende bh was niet (meer) in de juiste maat leverbaar dus die ergens anders moeten kopen. Daar was trouwens het broekje niet meer in de juiste maat verkrijgbaar.
13-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Angie
Snelle levering, handgeschreven briefje en kwaliteit producten. Ben zeer tevreden en zal in de toekomst meerdere bestellingen doen.
13-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Martijn uit Almere
Top
13-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Karin uit Geldrop
Snelle levering. Overzichtelijke Webside. Goede service. Erg aan te bevelen.
12-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Mirelle
Prima.. goede service.. Goede website..

Verbeterpunten: Geen
11-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Monica uit Dinxperlo
5 sterren dus ben over alles positief en zeer snelle levering top bedrijf

Verbeterpunten: Geen
11-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Tanja uit Bsrendrecht
Super snelle levering

Verbeterpunten: Geen idee
11-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jarco uit Gouda
Snelle levering, netjes verpakt, alles goed vindbaar en duidelijk aangegeven op de site

Verbeterpunten: Geen!
11-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Ana uit Rotterdam
De site is overzichtelijk en daardoor makkelijk shoppen. Mijn bestelling was de vorige dag zonder problemen geleverd!
11-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
DaniŽlle
Uitstekende service

Verbeterpunten: Geen
10-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Myrthe uit Ootmarsum
Snelle en nette levering

Verbeterpunten: Sneakersokken grote maten
10-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
C.N.Tel uit Rotterdam
Bedrijf zelf geeft keurige nette service, ook snel mn bestelling ontvangen

Verbeterpunten: Jammer genoeg ben ik niet tevreden over het product zelf. De onderrok kruipt erg op ondanks dat ik mijn maten heb op gemeten volgens de website. Ik denk dat ik met een maat groter een beter product had gehad.
10-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Bo
Snelle bezorging
08-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Roy uit 's-Heerenberg
Bestelling in 2 delen zonder extra kosten. Leuk handgeschreven kaartje erbij

Verbeterpunten: Niets
08-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Marian uit Zwijndrecht
Persoonlijk en snelle levering

Verbeterpunten: Retourzending (ruilen) moet door klant gefrankeerd worden. Dat is minder klantvriendelijk. Bovendien geen bewijs voor reourneren. Ik hoop dat mijn pakje is ontvangen. Dan een 10 !
06-06-2018
Beoordeling: 3.5 / 5
Controlfashion.nl
JOE
Artikel was keurig verpakt en een persoonlijk kaartje er bij was ook heel attent. Was ook snel

Verbeterpunten: Weet ik niet
06-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Pettra uit Amstelveen
Snel en simpel!

Verbeterpunten: Geen, vooral zo doorgaan!
06-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Geniet van je dinsdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten