Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Joep uit Sittard
Fijne website en goed assortiment. Goede prijsstelling
22-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Ilse bouwmann uit Enscchede
Niets

Verbeterpunten: Ik heb bij jullie de pantoffels besteld omdat ie reclame maken dat het dan de volgende dag geleverd word. Nu kwamen deze pantoffels 3 dagen later. Helaas kon ik deze dus niet meer gebruiken als verjaardagskado
22-01-2019
Beoordeling: 0.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
pu uit Amstelveen
Dit is de eerste keer dat ik besteld heb. Ik was blij verrast met de persoonlijke 'note' en hoe het verpakt was.
22-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anton
Snelle verzending, met tracking en indicatie van bezorgtijd. Erg fijn
20-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Louis uit Veghel
snel en accuraat
20-01-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Eline
Hele fijne producten waar goed over na is gedacht. Antislipsokken zakken niet af! Perfect voor de eerste stapjes
20-01-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Pauline uit Breezand
Een retourzending is snel afgehandeld.

Verbeterpunten: Een retourzending gratis laten versturen, net als bij vele andere bedrijven.
20-01-2019
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
C Van Rooij uit Nijmegen
Snelle levering en scherpe prijs
19-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Nicole uit Brielle
Persoonlijk attentie in de vorm van handgeschreven kaart

Verbeterpunten: Bij ruilen geen verzendkosten voor de klant
18-01-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Ellen uit ZEEWOLDE
Lekker groot assortiment, ook in de grote maten (niet onbelangrijk), mooie panty's
17-01-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Kees uit Amsterdam
Snelle service

Verbeterpunten: Sloffen vallen erg klein
17-01-2019
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Mara
Snelle levering, goede kwaliteit sokken.

Verbeterpunten: Niet voor dit bedrijf, maar voor sokkenfabrikanten in het algemeen: waarom maken jullie toch één paar sokken voor heel veel verschillende maten (bv 36t/m 42)? Die zitten alleen goed bij maat 40 t/m 42... bij de kleinere maat zitten de hielen dan ergens bij je achillespees.
17-01-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Marion uit Helmond
Snelle levering. Mooi product
17-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
marga uit landgraaf
snelle levering en perfect verpakt. en veel keus
16-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Annemieke
Perfecte service, snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Verbeterpunten: Geen verbeterpunten
16-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
L.Vahlkamp uit Amerongen
7.5

Verbeterpunten: Was in orde
16-01-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Sokshop.nl
Margareth Bressers uit Eindhoven
Goede service, snelle levering !

Verbeterpunten: Geen :)
15-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Agaath uit Ouderkerk aan de Amstel
Zeer snelle levering van kwaliteitsproducten

Verbeterpunten: die kan ik niet bedenken, het is prima zo
14-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
ANNA uit kerkrade
Wederom zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. Duidelijke site met goede maattabellen.
14-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
J.Otten uit Amsterdam
kwaliteitsproducten voor een goede prijs.

Verbeterpunten: Geen
14-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Monique uit Rotterdam
Er wordt meegedacht bij een bestelling en dat is prettig. Vlotte verzending.
14-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Jeanette
Keurig verzorgde levering.

Verbeterpunten: geen
14-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Laila uit Assendelft
top klantenservice die met je meedenkt en de producten worden met zorg afgeleverd
14-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Marion
Goede website, snelle levering, goede service

Verbeterpunten: Geen
14-01-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Machteld uit Groningen
Goed assortiment en snelle levering!
13-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Fred uit Helmond
10

Verbeterpunten: Geen verbetering
13-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Mitzi uit Schiedam
Snelle bezorging, mooi verpakt en.... een persoonlijk berichtje bijgevoegd! Moch je vragen hebben ook telefonisch bereikbaar met deskundig advies! Perfect bedrijf??
13-01-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Geniet van je woensdag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten