Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Annemarieke uit Capelle Aan Den Ijssel
Snelle en goede service. Wat ik erg leuk vind is dat er altijd een hand geschreven kaartje bij.

Verbeterpunten: Heb ik niet.
25-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Erika
Snellere levering. Product voldeed aan verwachting, kortom niks mis mee!
25-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Astrid uit Breda
Uitgebreide collectie. Zeer mooie producten. Snelle levering. Vriendelijke klantenservice met perfecte dienstverlening.
25-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Vera uit Rotterdam
Goede service. Snelle levering. Past door de brievenbus (Handig als je niet thuis bent) Goede prijs.

Verbeterpunten: Geen
24-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Niels
Goede overzichtelijke producten en merken. Snel geleverd.

Verbeterpunten: Geen
24-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Nancy van de luitgaren uit Almere
Mooie kwaliteit en snelle levering
23-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Oery
Snelle service
22-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Antoinette uit Sassenheim
Goede kwaliteit en snelle levering!
21-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Dorien uit Melissant
Snelle levering, netjes verpakt, kwalitatief goede panty's.

Verbeterpunten: n.v.t.
21-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Els uit Woerden
Goede communicatie en snelle levering!

Verbeterpunten: Geen. Zeer tevreden.
21-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marianne uit Haarlem
Snelle levering en goede kwaliteit
20-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Pascal uit Amsterdam
Snelle service, handgeschreven notitie om het een extra persoonlijke touch te geven.
19-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Debby uit Amsterdam
Er was heel veel zorg en aandacht besteed aan mijn bestelling. Ook zat er nog een handgeschreven berichtje in mijn pakketje. Dit gaf mij echt het gevoel dat ik als klant koning was.

Verbeterpunten: Geen
19-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Pantoffelaar
Snelle levering, keurig verpakt
19-05-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Ivo uit Loon op zand
Snelle en goede levering. Niks op aan te merken.
18-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marjolijn
Snelle bezorging, fijne website en milieuvriendelijke verpakking. Heel blij met gekocht broekje.

Verbeterpunten: Ik heb het persoonlijke briefje wel gemist deze keer!
18-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Astrid uit Lisse
De pantoffel die ik al jaren draag gevonden. Besteld en goed geleverd.

Verbeterpunten: Geen
17-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Julian uit Harderwijk
Goeie service
15-05-2019
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Annelies
Goed aanbod en correcte en snelle levering
15-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Yvonne
De zeer vlotte levering en de persoonlijke benadering

Verbeterpunten: Geen
14-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Mirjam uit Erp
Keurige levering en verpakking!

Verbeterpunten: Geen
14-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hans
Artikel snel geruild voor andere maat.

Verbeterpunten: Geen
14-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Annette uit Hitzum
Mijn panty bleek kwalitatief niet goed Deze klacht werd serieus opgepakf waarna ik een nieuw exemplaar ontving.
14-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Tamara
Ruim assortiment, snelle levering, sokken zijn netjes verpakt.

Verbeterpunten: Op dit moment heb ik geen verbeterpunten
13-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Anneke Bakker uit Roosendaal
Eerst afwachten hoe een retour wordt verwerkt en afgehandeld. Dan kan ik pas oordelen.

Verbeterpunten: Eerst retourdatum afwachten voordat een beoordeling wordt gevraagd. .
12-05-2019
Beoordeling: 0.5 / 5
Controlfashion.nl
Eric
Snelle levering, goede cadeau verpakking
12-05-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Gonda uit Almere
Zeer klantvriendelijk en snelle levertijd

Verbeterpunten: Geen verbeterpunten
12-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Inge uit Haarlem
Mooie producten, snel geleverd
12-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Rikasv
Kwaliteit en betrouwbaar. Snel verzonden en bijzonder netjes verpakt.

Verbeterpunten: Geen
10-05-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
CC
Wat een verademing, een bedrijf dat zich conform aan de afspraken houd !! De aflevering van de bestelling was perfect en precies op de tijd zoals afgesproken! Ik zal zeker dit bedrijf bij familie , kennissen, vrienden etc aanbevelen!
09-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Carina uit Wouw
Snelle levering goede service
09-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Marie-Louise uit Heel
Super!!! Mooie collectie en snelle, keurig verpakte levering!

Verbeterpunten: Ik heb geen verbeterpunt omdat ik zeer tevreden ben.
09-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Leon uit Den Haag
Precies wat ik wilde, snel in huis!
09-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Suzette uit Akersloot
Zeer veel keus en hele snelle service

Verbeterpunten: Geen!
08-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Myron uit Amsterdam
Snelle bezorging, goede service
07-05-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Geniet van je zaterdag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten