Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Jolanda
Snelle verzending, om 17:00 besteld, volgende dag in huis.
20-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Romy uit Venlo
Ontzettende klantonvriendelijk bedrijf. Nee 2 uur dragen was panty van ?30,- kapot! Meteen contact gezocht met dit bedrijf. Lek in eerste instantie door mooie en begripvolle mails perfect opgelost te worden. Maar nadat ik meerdere mails met foto's heb moeten beantwoorden lieyen ze het af weten! Niks noppes nada deden ze om iets te compenseren.

Verbeterpunten: Service!!!!
20-03-2019
Beoordeling: 1 / 5
Pantyshoppen.nl
Diny Janssen-Vinks uit Someren
Met de door mij ingevulde kortingscode voor 10% werd slechts bij de bestelling 5% korting gegeven, ik heb hiervan een opmerking bij mijn bestelling geplaatst en ik ontving per omgaande een mail met verontschuldigingen en het bedrag van de "ontbrekende" 5% werd direct overgeboekt op mijn rekening. Prima en snel geregeld!

Verbeterpunten: Zie positief punt, mijn opmerking voor verbeterpunt is dus uiteraard: zorg dat de juiste korting meteen goed wordt gerekend!
19-03-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Ingrid
Snelheid Accuraat Persoonlijke kaart

Verbeterpunten: Geeb
19-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Annet uit Nieuw Buinen
Snelle levering en goede communicatie
18-03-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Controlfashion.nl
Angela uit Houten
Prima assortiment. Ben dol op de Ewers Stoppie?s voor mijn kleininderen. Leverering prima.
18-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Ton uit Drunen
Zeer overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en snelle leering en keurig op tijd.
18-03-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Dirk uit Hardenberg
Snel reageren op vraag en uitstekende service!
18-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Linda uit Rotterdam
Snel geleverd, netjes geleverd, duidelijke website, niets te klagen.
17-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Jan uit LEPELSTRAAT
Snel geleverd.
16-03-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Jan uit Breezand
Snelle verzendingen.

Verbeterpunten: Graag volgende keer een aanvulling dat er nog een factuur komt van 21% BTW
16-03-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Lenie uit Bladel
acuraat en snel
16-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
micha / kleurinjeleven.nu
Mooie artikelen, snelle persoonlijk getinte levering.
16-03-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Marianne
Snelle levering. Erg attent om een kaartje mee te sturen.
14-03-2019
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Andrea
Netjes geleverd. Mooie site!

Verbeterpunten: Vaak niet op voorraad. Wel een kortingsbon ontvangen.
14-03-2019
Beoordeling: 3.5 / 5
Pantyshoppen.nl
M
Mooie website, duidelijke uitleg, fijne producten. Levering super snel en een leuk geschreven kaartje!

Verbeterpunten: Geen
14-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Wendy
De service van het team was fantastisch! Ik zocht naar een body voor onder een satijnen jurk. De U-beugel in het midden van de Spanx Suit Your Fancy Mid-Thigh Bodysuit Plunge was helaas zichtbaar onder mijn jurk. Ik was even in paniek maar er werd goed met me meegedacht vanuit het team. Ik mocht de body omruilen voor de Spanx Suit Your Fancy Mid-Thigh Bodysuit Cupped. En dit via hun andere webshop, echt geweldig! Ik was meer dan verheugd en had mijn nieuwe bestelling binnen een dag in huis. Zelfs na de levering had ik nog leuk mailcontact met de medewerksters. De nieuwe body zit perfect onder mijn jurk en is niet zichtbaar. Ik ben heel blij met de warme service en mijn nieuwe aankoop. Zeker een aanrader!!
13-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Nelleke uit Leens
Snelle reactie als je de klantenservice contact. Super fijne service toen mijn sloffen kapot waren gegaan. En snelle levering.
13-03-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
klaas uit rockanje
goed aanbod en redelijke prijzen
12-03-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
G uit maastricht
5 sterren. geen verbeterpunten. alles klopte en de pantoffels zijn heerlijk en mooi.
12-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Riet uit Montfoort
Snelle levering , netjes verpakt
12-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Lilian uit Lelystad
Snelle service, uitgebreide collectie

Verbeterpunten: Geen
12-03-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Angelina
Snelle levering, levering in orde, kwaliteit sokken is goed.
11-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Lenny uit Etten leur
Snelle transactie
11-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
J.C.A. van Hees uit Rosmalen
Bij een niet passende bestelling werd ik geholpen om een goed alternatief te kiezen. Ook het retourzenden werd aangeboden zonder kosten. Zeer prettig en accuraat geholpen.

Verbeterpunten: Geen idee.
11-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Do S uit Amsterdam
In 2018 goed geholpen met het zoeken naar de goede kleur (getinte huid) waardoor ik nu precies weet welke goed bij mij past. Ik op het niet vaak vanwege de prijs, maar als ik het nodig heb weet ik waar ik de perfecte huiskleur panty kan kopen.
11-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Tineke uit Amsterdam
Prima snelle service en goede producten.
11-03-2019
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Annemieke
Snelle service prima geregeld zo.
10-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Paul uit Driehuis
Snelle verzending en vriendelijk en behulpzaam personeel aan detelefoon

Verbeterpunten: Pantoffels werden twee maal naar het verkeerde adres gestuurd. Snelheid gaat kennelijk ten koste van secuurheid. Dat is wel jammer. Positief punt: de fouten worden op een nette manier hersteld
10-03-2019
Beoordeling: 3 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Suus uit Hilversum
Persoonlijk contact als je dat wilt. Denken mee, maken het makkelijk voor je. Superaardig. Ruim assortiment.
10-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
i haan
Pakje met de sokken keurig netjes verpakt snel thuis. Brievenbus pakje dus je hoeft niet thuis te wachten.
10-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Inge uit Beuningen
Snel en netjes geleverd. Veel keus

Verbeterpunten: Nvt
10-03-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Geniet van je donderdag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten