Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Pantoffelshoppen.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Pantoffelshoppen.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Berend uit Amsterdam en Turre (Spanje)
Telefonische bereikbaarheid; deskundige hulp (per telefoon); initiatief om bij vertraging door tijdelijke niet leverbaarheid zelf de klant te bellen en te informeren over de alternatieven.

Verbeterpunten: Weet nu niets.
26-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Job uit Katwijk
Snelle levering, zeer netjes verpakt!
26-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Gerty uit Burgh-Haamstede
Prima communicatie via telefoon en mail

Verbeterpunten: Retoursticker meesturen!
26-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
J uit Hedel
Snelle correcte levering
26-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Wieteke uit Amersfoort
Snelle levering
26-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Annet uit Uitgeest
Veel keuze en prima levering

Verbeterpunten: Meer voorraad van gangbare maten en keuze uit diverse kleuren. Van de 8 kleuren zijn er bv. 7 niet leverbaar
26-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Trudocomite uit Eindhoven
Goed
26-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Jan uit Ruinerwold
ga zo door
24-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Antoinette uit Sint Oedenrode
Snelle levering

Verbeterpunten: Geen
24-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Klaas uit Moergestel
Ruime keus, niet de duurste.

Verbeterpunten: Levertijd kan iets sneller
24-02-2017
Beoordeling: 3.5 / 5
Sokshop.nl
Esther uit Arnhem
Vriendelijke en meedenkende medewerkers en vlotte afhandeling.
24-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Brigitte Lups uit Cadier en Keer
Persoonlijke service
23-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Riet uit Montfoort
Snelle levering en kwaliteits produkten

Verbeterpunten: Geen
22-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Gea uit Beneden-Leeuwen
Geweldige service. Ik was niet zeker of een bepaald type kous geschikt was en ik heb prima advies gekregen. Geen vraag was te veel. Kreeg binnen een werkdag reactie. Keurig. Ook toen er na bestelling toch een probleem bleek, werd dit perfect opgelost. Kan dit bedrijf zonder enige aarzeling aanbevelen. (Heb in dezelfde periode ook kousen bij Hunkemöller gekocht en dat bedrijf kan een voorbeeld nemen aan de service van Pantyshoppen.nl).

Verbeterpunten: Geen
22-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Peter uit Eindhoven
ruime keuze / goede kwaliteit
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
R. De Vos uit Zoetermeer
Snelle levering, duidelijke communicatie
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Lies uit Geel
Grote keuze, mooie produkten en prima service.
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anita uit NIJVERDAL
snelle levering en keurig een kaartje erbij.
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Monica uit Emmeloord
Nette levering

Verbeterpunten: Vermelden dat enkel bij gebruik van IDeal betalingen de volgende dag het pakketje kan worden verwacht!!
21-02-2017
Beoordeling: 3 / 5
Sokshop.nl
Irene uit Barendrecht
Mooie kwaliteit en pasvorm. Een persoonlijk handgeschreven welkomstkaartje, daarmee onderscheiden julie je.

Verbeterpunten: N.v.t.
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
sam uit assendelft
goede collectie. Super snelle levering
21-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Ad uit Nieuwkoop
geen

Verbeterpunten: geen
20-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Gea Boonstra uit Groningen
snel, betrouwbaar en goed

Verbeterpunten: Volgens mij kunnen kniekousen best als brievenbuspost verzonden worden.
20-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
FM uit Groningen
Mijn bestelling was goed verpakt en kwam keurig op tijd.

Verbeterpunten: Als het bestelde niet goed was geweest had ik de retourskosten moeten betalen. Dat vind ik wel jammer.
20-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Ailiram uit Heerhugowaard
snelle levering, veel op voorraad

Verbeterpunten: geen
20-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
ton uit kamerik
snelle levering
20-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Ed uit Hoofddorp
Gemakkelijk en goed. Geen issues. Enige, waar je iets over zou kunnen opmerken is het feit, dat je zelf de kosten van retourzenden moet betalen, maar ja. Dat is ook wel weer begrijpelijk.
19-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Vossen uit Ospel
Snelle service

Verbeterpunten: Cadeaubonnen in het assortiment toevoegen
19-02-2017
Beoordeling: 3.5 / 5
Sokshop.nl
Olaf uit Meppel
Briljante sloffen
19-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kim uit Esbeek
Op tijd bezorgen, nette afhandeling bij retouren.
19-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Frank uit Amsterdam
Alles netjes, helaas was maat 44 erg klein uitgevallen en heb ik eea retour gestuurd . Hopelijk krijg ik binnenkort maat 46 thuis.

Verbeterpunten: Retour geven bij afgiftepunt Jumbo Vinkeveen bleek lastig, nu via Postnl
19-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Naomi uit Schiedam
Uitstekende service!

Verbeterpunten: Geen.
19-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jp uit Haaren
Goede service en snelle levering.

Verbeterpunten: Eventueel keuze van afhalen in Haaren.
19-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
h van beem uit amsterdam
de site ziet er goed uit
19-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Leida uit Velsen-nrd
Snelle bezorging, goede kwaiteit produkten

Verbeterpunten: Helaas waren maten niet beschikbaar
18-02-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Marijke uit Beneden leeuwen
Savonds laat besteld volgende dag al in huis. Dat vind ik echt top.de kwaliteit weet ik nog niet heb het nog niet aangehad.
17-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Daniëlle uit Hilversum
Snelle levering! Blij met kindermaillot in goede maat aan het einde vh seizoen!
16-02-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
sandra uit lopik
positief dat ik gelijk bij mijn eerste bestelling korting kreeg !!!!
16-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Peter uit Zoetermeer
Vlotte en nette afhandeling van de bestelde artikelen. Helemaal toppie.
16-02-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je maandag! | 2011 - 2017